![]() |
מאסה
8 אחוז שומן , 96 קילו , מצב קר
http://img600.imageshack.us/img600/9...7756746910.jpg http://img684.imageshack.us/img684/2...2756748410.jpg |
1st in a Hadash thread!
אגב חדשדש התמונה לא עובדת. |
עד איזה אחוז שומן אתה מתכוון להגיע?
|
תיקון
|
ציטוט:
|
חבילה גדולה יש לך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
אתה מזכיר לי את הארנב הביוני מארתור
|
מפחיד אחי
|
ציטוט:
|
אין מה לומר פשוט הגעת לטופ. מבנה גוף מדהים.
יש תוצאות להשקעה ולעבודה הקשה. עכשיו נראה אותך מסוגל לכופף ככה מוט פלדה פעמיים.. תראה משהו מטורף, זה גם אחלה אימון: |
u know u only need one watch right?
|
ציטוט:
|
חדש תוכל אולי להרחיב קצת בנוגע לאירובי שאתה עושה ?
|
ציטוט:
בכללי העדפות שלי הן ריצה או שחייה. אליפטי , אופניים וכל התחליפים זה כשאין ברירה , מסיבות הא ודא. אירובי אני מבצע שבוע אחד פעמיים שבוע לאחר מכן 3 אחרכ פעמיים 3 וכ'ו וכ'ו וכ'ו רוב הפעמים אני מבצע ריצה. יש תקופות שאני עובד על ריצות נפח 20-30 ק"מ , ויש תקופות שאני עובד על ריצות קצרות של 6-8 ק"מ בקצב גבוהה יותר ודופק גבוהה יותר. הכל תלוי בעומס שיש לי בעבודה באותו הזמן , העומס שיש לי על הגוף מהאימונים והעבודה. שלשום למשל ביצעתי אימון בחדר כושר (אני רץ גם על הליכון וגם בחוץ בחול ים , מגוון, אם לא חם או קר מידי). ק"מ חימום על קצב 12 אחרכ שמתי קצב 16 ל26 דקות וקצת , רצתי 7 ק"מ בערך , ככה שיצא לי 8 ק"מ. (דופק 180) לאחר מכן עברתי למכשיר הamt ועשיתי שעה על דופק 135-145 . לפעמים אני בא שם קצב 12 ורץ שעתיים , שוב הכל תלוי בעומס על הברכיים שאני מרגיש באותה תקופה , אני עובד בסבלות ומלצרות 12-14 שעות ביום , 5 ימים בשבוע ועושה שם קילומטרז רציני ככה שאני מסנכרן בין העומסים. |
in a day, we have only 24 hours, i dont know if u knew that.
WTF yesterday i ran, 20 km in one hour then when i finished the worm up i'v ran another 20 km but not slow like before, i did it on 35 minutes.. |
12-14 שעות ביום?...אצלך בטוח יש יותר מ24 שעות ביממה...
|
זה פשוט מאוד, וגם יש בזה הרבה היגיון.
ברגע שחדש רואה שהיום שלו מתחיל להיגמר , כל מה שהוא עושה זה נועל את נעלי הריצה שלו, יוצא החוצה ו... מקיף את כדור הארץ 5 פעמים במהירות יותר גבוהה ממהירות האור ומחזיר את הזמן האחורה לשעה הרצוייה. זה מסביר את אפקט הדז׳ה וו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ