ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עיסוי והיתרונות לבודיבילדינג (https://israelbody.com/showthread.php?t=7458)

Leo 06-04-07 17:54

עיסוי והיתרונות לבודיבילדינג

טוב , קודם כל נראה לי שרובינו נסכים עם זה שאחנו לא מתכוונים ללכת לספא... אלא אם זה בתאילנד , כי שמעתי ש..

טוב קיצררררררררר מי שלא יודע עיסוי עוזר הרבה לבודיבילדינג , היתרונות הידועים בעיסוי:

-מניעת פציעות ודלקות , והחלמתם
-התאוששות מהירה יותר
-מתיחה של השריר
-מניעת לחץ על עצבים ( דבר שיכול להיות כואב מאוד) ע"י יצירת מקום בשביליהם
-חימום פרקים ושמירה עליהם.

היתרונות שכמה אנשים חושבים שקיימים:

-"שחרור" רקמת החיבור בשריר
-שחרור שומן מרקמת השומן
-עידוד בנייה של השריר
-שחרור השומן מרקמות שונות בפנים , שאמור לעזור לכמה מאיתנו שמתנפחים כמו בלון במאסה

אז , למישהו יש עוד מידע על העסק (עיסוי עצמי \ גלגול קצף , הרעיון של הפיתואסטרוגן על הכדורי טניס בפורום פציעות) , טכניקות וכל זה?

אליאב קרייסלר 06-04-07 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
טוב , קודם כל נראה לי שרובינו נסכים עם זה שאחנו לא מתכוונים ללכת לספא... אלא אם זה בתאילנד , כי שמעתי ש..

טוב קיצררררררררר מי שלא יודע עיסוי עוזר הרבה לבודיבילדינג , היתרונות הידועים בעיסוי:

-מניעת פציעות ודלקות , והחלמתם
-התאוששות מהירה יותר
-מתיחה של השריר
-מניעת לחץ על עצבים ( דבר שיכול להיות כואב מאוד) ע"י יצירת מקום בשביליהם
-חימום פרקים ושמירה עליהם.

היתרונות שכמה אנשים חושבים שקיימים:

-"שחרור" רקמת החיבור בשריר
-שחרור שומן מרקמת השומן
-עידוד בנייה של השריר
-שחרור השומן מרקמות שונות בפנים , שאמור לעזור לכמה מאיתנו שמתנפחים כמו בלון במאסה

אז , למישהו יש עוד מידע על העסק (עיסוי עצמי \ גלגול קצף , הרעיון של הפיתואסטרוגן על הכדורי טניס בפורום פציעות) , טכניקות וכל זה?

וואלה אני חייב ללכת למשהו כזה , בסרט של קאטלר ראיתי שגם הוא עושה מלא עיסויים וכאלה אם אני לא טועה אחרי כל אימון.:blink:

blinki 06-04-07 19:18

עברתי קורס מזורז של חודשיים בזה, מקצוע מאוד מעניין אולי בעתיד אני אלמד יותר לעומק דווקא אחלה כסף לטיפול ש/ל שעה אתה יכול לקבל בקלות 120 שקל זה יכול להיתו אחלה כסף מהצד, ופיוזטרפיה בכלל מקצוע אחךה, אצל אבא שלי בבית אבות יש פיוזטריפ שמקבל 250 שקל לשעה ולא נראה לי שהוא מהבכירים ביותר

Leo 06-04-07 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
עברתי קורס מזורז של חודשיים בזה, מקצוע מאוד מעניין אולי בעתיד אני אלמד יותר לעומק דווקא אחלה כסף לטיפול ש/ל שעה אתה יכול לקבל בקלות 120 שקל זה יכול להיתו אחלה כסף מהצד, ופיוזטרפיה בכלל מקצוע אחךה, אצל אבא שלי בבית אבות יש פיוזטריפ שמקבל 250 שקל לשעה ולא נראה לי שהוא מהבכירים ביותר

הבעייה שאתה חייב לעסות גברים שמנים בגיל העמידה ואת הנשים היותר שמנות שלהן.

goldBEN 07-04-07 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
הבעייה שאתה חייב לעסות גברים שמנים בגיל העמידה ואת הנשים היותר שמנות שלהן.

XD
אבל אתה עם כפפות ושמן...

TZAHI10 07-04-07 17:53

אפשר גם במקום מאסג' לעשות ג'קוזי שזה גם מאסג' וגם מים מאוד חמים שעוזר בשחרור השרירים

Jones 08-04-07 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tzahi10
אפשר גם במקום מאסג' לעשות ג'קוזי שזה גם מאסג' וגם מים מאוד חמים שעוזר בשחרור השרירים

בהחלט ג'קוזי עוזר מאוד,מרענן ת'גוף.

Leo 08-04-07 15:17

יאללה אחרי אימון ידיים בסגנון Hit וסשן Edt בסוף שהייתי מת לגמריי והידיים שלי נבלו .
עשיתי עיסוי קרח( עיסוי עם קרח ) וזה ממש ממש שיפר את ההרגשה.

זה טוב כי זה מעודד את ההתאוששות = יותר זמן לגדול

TZAHI10 08-04-07 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

גם בג'קוזי המים החמים נשארים באותה טמפרטורה כל הזמן ולא מתקררים וגם יש לפעמים כוסיות שבאות ויושבות לידך ואתה יכול לבקש מאסג' גם מהם

amir harduf 08-04-07 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

אין קשר אבל.. ג'קוזי רק מחמם, עיסוי זה לחיצות בכלל

חח גם זה התחיל לקרוא לי פיתו

TZAHI10 08-04-07 19:14

ג'קוזי זה לא רק מים חמים יש לו זרמים חזקים שלוחצים לך בכל מקום שאתה רוצה בגוף...
כשהייתי בחו'ל והתאמנתי שם בחדר כושר כל פעם אחרי האימון והשייק הלכתי מייד לג'קוזי ואתה לא תאמין איזה כיף ומרגיע זה.

HHHEELLBBOOYY 08-04-07 19:16

אין על ג'קוזי

amir harduf 11-04-07 03:47

מקפיץ

למישהו יש מחקרים על עיסוי והיתרונות למתאמנים?

נ.ב צח הזרמים האלה פחות חזקים מלעשות מקלחת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ