ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אימון בוקר (https://israelbody.com/showthread.php?t=74678)

itay301 18-01-12 08:04

אימון בוקר

אז ככה -הרבה פעמים יוצא לי להתאמן ישר על הבוקר ככה שאין לי כזה זמן לאכול משהו אז לפעמים אני אוכל שני תמרים חצי שעה לפניי האימון או שיש מקרים שאני לא אוכל כלום ובערב שלפני אני פשוט אוכל הרבה פחמימות זה בסדר ככה או שצריך לשנות משהו ?

נדב33 18-01-12 08:14

אני לפני אימון בוקר שיוצא מוקדם ואין לי זמן לאכול ארוחה חזקה
עושה 3 דברים:
- קפה שחור חזק
- בננה
- 2 תמרים
באימון עצמו- שותה energy amino
והאימון עצמו- יוצא לי פיצוץ

Cuba 18-01-12 09:09

קפה שחור יעשה תעבודה אפשר לאכול בננה/דבש/תמרים

itay301 18-01-12 13:19

כן זה קבוע לפני כל אימון קפה שחור חזק
השאלה יותר לגבי האוכל סבבה אני יישאר עם 2 תמרים ואחרי האימון אני כבר יידפוק ארוחה טובה .

אבל לגבי אימון בוקר אפשרי לעשות על בטן ריקה לפעמים או שזה יכניס אותי למצב קטבולי ?

Lеon 18-01-12 22:34

לול מה תה סטלן כאילו אחרי 7 8 שעות צום הגוף לא במצב קטבולי? עדיף סוכרים מורכבים שימלאו לך את הקליקוגן ואם אתה מרגיש עייף אז קפה שחור או תה שחור זה סבבה אבל תמרים? כאילו זה סוכרים פשוטים שזה סבבה ואבל לכמה את חושב שהסוכרים האלו מספיקים לך? 2 סטים? תן דגש לפני אימון לאוכל אנאבולי כלומר פחמימות מורכבות וחלבון (עדיף קזאין) ולהמנע משומנים שמורידים לך את האינסולין לפני האימון. שיבולת שועל+גבינה דלת שומן דוגמא טובה לאוכל לפני אימון. ממליץ לך ולכולם לקרוא את רב המכר של tom venuto , burn the fat feed the muscle ספר ממש סבבה על תזונה אחד הטובים

itay301 18-01-12 22:39

אוקיי זה בדיוק הייתה השאלה תודה רבה - וזה בסדר לאכול את זה חצי שעה לפניי האימון ? זה לא יכביד קצת ?

Lеon 18-01-12 22:43

תלוי מטבוליזם ותלוי כמה ואיך ישנת,אם חירבנת ועוד מליון דברים בתאכלס החלבון לא יגיע ליעדו אחרי חצי שעה רק אם זה מי גבינה אבל הפחמימות מתחילות להספג ישר אז אם אתה מרגיש טוב 30 דקות לפני אימון אז סבבה..
אצלי ניסיתי לא הרגיש טוב אז אם אני מתאמן בבוקר: אני קם ב-4 טוחןןןן כמו שמן,הולך לישון (לא בריא במיוחד תכניקה להשמנה) וגם ב-6 לאימון,אבל לפחות האימון יוצא בן :):):):) ומפמם משקלים כאילו אין מחר.

ariel!! 19-01-12 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lеon (הודעה 1124784)
לול מה תה סטלן כאילו אחרי 7 8 שעות צום הגוף לא במצב קטבולי? עדיף סוכרים מורכבים שימלאו לך את הקליקוגן ואם אתה מרגיש עייף אז קפה שחור או תה שחור זה סבבה אבל תמרים? כאילו זה סוכרים פשוטים שזה סבבה ואבל לכמה את חושב שהסוכרים האלו מספיקים לך? 2 סטים? תן דגש לפני אימון לאוכל אנאבולי כלומר פחמימות מורכבות וחלבון (עדיף קזאין) ולהמנע משומנים שמורידים לך את האינסולין לפני האימון. שיבולת שועל+גבינה דלת שומן דוגמא טובה לאוכל לפני אימון. ממליץ לך ולכולם לקרוא את רב המכר של tom venuto , burn the fat feed the muscle ספר ממש סבבה על תזונה אחד הטובים

יש ספרי תזונה טובים בעברית.?

itay301 19-01-12 18:54

האמת יוצא לי אימון קטלני אני חושב שאני ימשיך לקחת שניים שלוש תמרים לפני האימון או בננה ופשוט אחרי האימון אני יאכל ארוחה מלאה כבר ישר -זה בסדר לעשות ככה או שעדיף לקום שעה לפני האימון ולאכול פחמימה מורכבת ?

itaymadddd 19-01-12 22:58

תגידו יש הבדל אם אני לוקח כדורי קפאין לאומת קפה שחור חזק חזק

IGOR 19-01-12 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itay301 (הודעה 1124858)
האמת יוצא לי אימון קטלני אני חושב שאני ימשיך לקחת שניים שלוש תמרים לפני האימון או בננה ופשוט אחרי האימון אני יאכל ארוחה מלאה כבר ישר -זה בסדר לעשות ככה או שעדיף לקום שעה לפני האימון ולאכול פחמימה מורכבת ?

שמע התלקדתם אותי עם התמרים האלה נראה לי מחר אני גם יאכל ככה לפני האימון חח.. שתה קרטון חלב גם ואתה מסודר אחי..

itaymadddd 19-01-12 23:48

חסר מה לאכל לשתות קרטון חלב ?

Lеon 20-01-12 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ariel!! (הודעה 1124844)
יש ספרי תזונה טובים בעברית.?

קורא רק ספרים באנגלית, המקור הכי טוב ומה לעשות שהרופאים התזונאים והמאמנים הטובים בעולם כותבים באנגלית. א

ואלה זה טוב שאתה אנרגטי רק על 2 תמרים בבוקר הלוי עלי, אני צריך לפחות 1000 קלוריות לפני אימון כוח.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ