![]() |
כמה בודיבילדרים ישראליים שלא שומעים עליהם
מישהו יודע לאן נעלמו למשל
ראובן סלמון(?) עמית ספיר גלעד בן יעקוב האשם מיתואלי |
פעם אחרונה שאני וראובן היינו בקשר הוא בדיוק סיים את התואר (אני חושב) ולא ידוע לי אם הוא בראש לתחרויות או לא,אבל הוא ללא ספק עדיין התאמן פעם אחרונה שראיתי אותו
עמית ספיר מתחרה ifbb עם פרו קארד ולמיטב זכרוני נולד לו ילד לא מזמן,הוא התחרה באולימפיה של שנה שעברה בקטגוריית 202 ולא זכור לי מתי הוא התחרה השנה כי גם אני הייתי קצת מנותק מהתחום גלעד בן יעקב חזר לאימונים חזקים ושוקל להתחרות שוב,אבל אין לי הרבה פרטים מעבר לזה,אבל אני בקשר איתו אז אין בעיה ממש לברר, פשוט לא יצא לנו לדבר לאחרונה. האשם באמת שאין לי מושג. |
ציטוט:
|
ומה עם שגיא גרשגורן?
פעם היה מתחרה בכל תחרות אפשרית,לאן נעלם בחור זה? |
אני מקווה שנמאס לו.
|
ראובן עדיין מתאמן אבל לא לתחרויות אולי יקבל איזה סיבוב ויחזור, עמית מתחרה עוד שבוע בערך בשרו קלאסיק תחרות גדולה בהודו שכל הפרו מהאולימפיה באים אליה, גלעד אמר שהוא מתכונן לנאק לתחרות הבאה ומהאשם לא תשמע בזמן הקרוב מסיבות שהם אישיות בשבילו וזה לא מכובד לדבר על זה בקיצור עניתי לך על כולם
|
היום בבוקר דיברתי עם עמית...הוא שואף לפרוץ לעשירייה בקלאס שלו...מאחלים לעמית המון בהצלחה מכל הלב.
|
ארבל, יש סיבה שעמית לא הולך להתחרות ב202 באולימפיה?
|
ציטוט:
|
עמית כמו שכתבו
ראובן עובד בגו אקטיב כיועץ כושר וסיים תואר של טכנאי רנטגן-עדיין מתאמן אבל לא לגמרי פיתוח גוף וממה שהבנתי לא מתכוון להתחרות גלעד אח יקר חזר לאימוני בילדינג כמו שצריך [גלעד אתה בטוח קורא את זה יא קוקסינל אני אתן לך בראש אימון רגליים הבאחחח]הוא מתכוון להתחרות במאי בנאק ולתת בראש תפס מאסה מפחידה בתקופת השקט שלו והאשם זה סיפור עצוב....כרגע בכלא |
על מה יושב?
|
ציטוט:
|
|
חשב שהוא בgta
|
ציטוט:
|
שתי אפסים מה אתם צוחקים על המקרה הזה, לא מאחל לאף אחד להגיע למצב שהוא מתחיל לגנוב.
|
ציטוט:
|
אין ספק שקדוש מעונה הוא לא
|
ובכל זאת בוא נכבד את הבן אדם ולא נפתח על זה פה דיון לא משנה מה. אם אני הייתי במקומו לא הייתי רוצה שיתחילו לדבר עליי ככה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ