![]() |
תוכנית fbw חדשה
בגלל אילוצים של התקופה הקרובה יהיה ביכולתי ללכת למכון 3 פעמים בשבוע.. רציתי לדעת איך הfbw הזה. אעדיף לא להכניס לתוכנית כרגע דד ליפט ומיליטרי פרס אז להתחשב בכך למרות שיש תרגילים מורכבים אחרים בתוכנית!
חזה- לחיצת חזה עם מוט 3x10 פרפר חזה בעמידה cross over 3x10 גב- חתירה עם מוט בעמידה 3x10 מתח 3x10 כתפיים- הרחקת כתפיים עם משקולת 2x10 חתירה עם מוט w 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפק עם משקול יד 2x10 יד קידמית- כפיפת מרפק במידה עם מוט w 2x10 רגליים- סקוואט 3x10 מכרעיים קדמי עם משקולת 2x10 תאומים עליית מדרגה עם משקולת 3x10 גב תחתון- פשיטת גו בשכיבה (פעמיים בשבוע) 2x10 בטן- כפיפות בטן בשכיבה על ספת בטן כנגד משקולת 3x10 אשמח לתגובות והצעות לשיפור =] תודה |
התוכנית בסדר גמור אם אתה לא מתכוון להתפתח בצורה משמעותית אלה לשמור על כושר סביר.
|
התוכנית לפיתוח... לא בשביל לשמור על כושר סביר! מה רע בא לפיתוח? יש מבודדים ויש מורכבים... המורכבים והשרירים הגדולים יותר מקבלים יותר סטים מאשר השרירים הקטנים...
קצת יותר פירוט לא יזיק... :) עוד תגובות, תודה! :) |
אם אתה רוצה להתפתח משמעותית אתה צריך בסופו של דבר לעשות אימון חלוקה .
Fbw הוא למתחילים, הוא מוביל הרבה פעמים לאימון יתר, לא ניתן לעבוד בעצימות גבוהה והוא לא מביא את הזמן וההקדשה לכל שריר בנפרד כדי שתוכל לעבוד עליהם חזק מה שab לדוגמא יכול להביא לך. |
אין ספק...!!!! אך כמו שאמרתי אילוצים.. (פסיכומטרי) יקשה עליי לעבוד 4 פעמים בשבוע במכון 3 פעמים זה משהו שניתן! לאחר הפסיכומטרי 4 אימונים בשבוע בראבאק, אין ספק! השאלה איך התוכנית הזאת בשביל להתפתח והלתחזק בחודשיים וחצי הקרובים!
|
התוכנית טובה לחצי שנה הראשונה. אם חודשיים וחצי זה מה שעוצר אותך אז אל דאגה ידידי זה לא יזיק לך. זה
יקדם תהליכים אנבוליים ואתה תתחזק. |
תודה! :)
בלי זלזול, אשמח לעוד תגובות לראות דעות שונים של החבר'ה פה! |
כמו כן שכחתי לציין שאני נמצא בתקופת מסה. האם תוכנית זו תוכנית טובה לתקופת מסה?
|
אשמח לתשובות... והאם תוכנית זו היא תוסכנית טובה למתקופה מסה? אם לא, מה ניתן לשפר כמו כן ab כרגע לא ריאלי מהסיבה שרשמתי למעלה
תודה! |
לא מסכים עם אלו למעלה... Fbw למאסה לדעתי זו תכנית מעולה, השאלה באיזו רמה אתה
אם אתה מתחיל זה קצת בעיה כי מהירות התאוששות שלך לא תהיה בשיא ואתה תתפרק באימונים. אני עושה עכשיו fbw במאסה, וזה עובד ממש טוב, תכנית שדי דומה לזאת אפילו, רק עם דדליפט במקום סקוואט. ו3 תרגילים לרגליים יותר מדי לfbw, סקוואט + פשיטות או דדליפט + כפיפות מספיק לחלוטין (או לג פרס). |
אני כרגע נמצא בfbw במשך חודשיים-חודשיים וחצי אוכל מלא, עולה במשקל... בנוגע ל3 תרגילים לרגליים אני מאוד רוצה לפתח אותן... כמובן שגם את שאר חלקי הגוף.. בחודשיים הקרובים אמשיך בתוכנית זו ולאחר מכן אעבור לab (בגלל אילוצים) לזמן מה ואז חיטוב כמובן בתוכנית ab...
|
חשוב לזכור שכמות התרגילים לא משפיעה על עליה במאסת שריר
לרמתך, ולכל מי שעושה fbw, תרגיל אחד רציני לרגליים הוא די והותר(=סקוואט) |
לא לשכוח לשלב את תכנית התזונה המהפכנית ששמה kokad - kilo of krembo a day על מנת להשיג תוצאות מקסימליות!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ