![]() |
שאלה קטנה לגבי ארוחת בוקר..
אם אני בדרך כלל אוכל קוטג' בארוחת בוקר (שזה 20 גרם חלבון) ונגמר לי הקוטג' .. ואני אוכל במקום זה קופסת טונה.. משנה ? משמעותי ?
|
תגיע לערכים הסופיים שלך בסוף כל יום זה מה שחשוב,ארוחת בוקר ארוחת ערב אחריי ולפניי אימון אין לזה כבר משמעות...מה שחשוב זה ערכים סופיים ודיי..
|
דווקא ארוחת בוקר היא החשובה ביותר כי הגוף לא קיבל כלום במהלך 8-10 שעות הקרובות וחשוב שתיהיה עשירה בחלבון טוב שמיתעכל מהר (לא קוטג') הייתי ממליץ על סקופ אבקת חלבון כמובן פחמימות לא יזיקו שיבולת שועל לדוגמא
|
ציטוט:
אוי נו באמת,בוא תסביר לי מה משנה אם הוא יכניס את החלבון הזה בארוחת צהריים ולא בארוחת בוקר...בטח הוא יתחיל לפרק שריר נכון?...מיתוס מיתוס מיתוס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
ציטוט:
|
למה היא כזאת חשובה לא הבנתי? נגיד וקמתי בבוקר ולא אכלתי עד הצהריים, אבל מהצהריים אכלתי כמו שצריך עד סוף היום מה יקרה לי(ככה כל יום במשך שנה) מה ייקרה לי?
|
כלום,אין שום הבדל אם תכניס את החלבון של ארוחת הבוקר בצהריים...
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
לדעתי זה פשוט לא נוח לאכול את כל החלבון שצריך [ואישית הצריכה גבוהה] בפעם או פעמיים.
אני גם מאמין מעוד כל מיני סיבות שצריך לחלק אבל נעזוב את זה בצד. מבחינת המוח והמערכות התפקודיות האחרות הוא צריך לקבל אספקה של תזונה [סוכרים לצורך העניין] והוא יעשה את זה על חשבון כל דבר אחר בגוף כל עוד לא יהיה מזון זמין אחר.... וזה כבר רפואי מה שאני אומר... אז אם ישנת 6 7 8 9 שעות, סביר להניח שהגוף כבר טחן את מה שיש לו וכדאי להכניס.... פחמימה זה הבייס, חלבון זה בונוס אבל אם אפשר אז למה לא...?? ! |
ציטוט:
|
עשיתי את זה במשך 3 וחצי שנים, בגלל זה אני שואל.
אני לא מנסה ליצור ויכוח אני מנסה ליצור דיון מבוסס עם מאמרים שמגבים אותו |
מבחינה של ריכוז ואנרגיה אין שום ספק שאתם צודקים,זה היגיון לא חידשתם פה כלום...לא תאכל פחות אנרגיה פחות ריכוז פחות תפקוד יום יומי סדיר...
אבל מבחינת פיתוח גוף או מה שאנשים לא עושים פה אין לזה שום משמעות,ואם אני לא טועה אנחנו בפורום של אתר שעוסק בפיתוח גוף...ואל תגבו את עצמכם בתחילת הויכוח כל אחד ממכם התפאר בקטבוליות של הלילה וכמה חשוב לרוץ להכניס חלבון,לא לזה התכוונתם! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ