![]() |
תקופת חיטוב, רוצה לשמר כמה שיותר את מסת השריר וכמה שפחות לאבד מסת שריר..
איזה תוסף הכי מומלץ בשביל זה?
|
תריץ תעסק אחי!!
|
מה?!? לא הבנתי אף תשובה מישו יכול לתת לי תשובה רצינית ?
|
תכניס לגוף לפחות 2 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל שלך, זה פרט מאוד חשוב וזה יסייע לך לשמור על מסת השריר. אם אתה כל כך להוט לקנות תוסף מזון אני הייתי ממליץ לך לקנות קריאטין שיסייע לך לשמור על אימונים עצימים (בתקופת חיטוב הגוף מאוד חלש, בעיקר בהתחלה כי הוא חוטף מכה שלא היה רגיל אלייה), לי אישית קריאטין לא עוזר, לי עושה את העבודה מוצרים של pre workout, אבל זה דבר אינדיבידואלי ומשתנה בין אנשים. יש גם hmb שאמור למנוע תהליכים קטבולים (פירוק שריר) אבל אני מעולם לא השתמשתי בזה ולכן אני לא יודע להגיד לך כמה הוא יעיל, בכל אופן שיהיה בהצלחה!
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
ציטוט:
|
אני פשוט בבעיה יש לי כרגע כסף או לאבקת חלבון או לגלוטמין .. והשאלה שלי היא מה מהשניים יותר חיוני לתקופת חיטוב ..?
|
אם תמגיע לחלבון הרצוי ליום,אין בעיה עם לוותר על האבקה.
|
אתה לא חייב את הגלוטמין, זה יותר קריטי לכאלו שרוצים לשמור על כל גרם שריר הכי קטן שיש...
|
מה לא ברור שאסור לדבר על הזמנות מחו״ל פה?!
יש כבר כמה משתמשים פה שעל הכוונת לבאן ואני מחכה לפיפס הקטן שהם יעשו כדי להעיף אותם לצמיתות! בקשר לנושא: התוסף שמתאים לך הוא hmb, תריץ חיפוש באתר שלנו, מגיע גם במחיר ידידותי לצרכן ועם מבצע זוגות משתלם. |
ציטוט:
ממליץ על hmb? איזה מינון ובאיזה סדר? * תודה! |
ציטוט:
מינון של hmb ??? |
יש 2 דעות אחד אומר כדור בוקר לפני ואחרי אימון ולפני שינה. ויש כאלה שאומרים 2 לפני אימון 2 אחרי אימון.
יום בלי אימון זה לפי הדעה הראשונה פשוט מפוזר,כל 4 שעות. |
אבקת חלבון
אני במקומך הולך על אבקת חלבון
|
לך על טבעי אבקות חלבון חזה עוף טונה במים ביצים והמון עבודה קשה ונחישות,עובד לאבי אסף מצוין !
|
hmb יעבוד מצוין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ