ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תקופת חיטוב, רוצה לשמר כמה שיותר את מסת השריר וכמה שפחות לאבד מסת שריר.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=78530)

matan02 11-03-13 17:12

תקופת חיטוב, רוצה לשמר כמה שיותר את מסת השריר וכמה שפחות לאבד מסת שריר..

איזה תוסף הכי מומלץ בשביל זה?

AchiliZ 11-03-13 17:37

תריץ תעסק אחי!!

matan02 11-03-13 21:11

מה?!? לא הבנתי אף תשובה מישו יכול לתת לי תשובה רצינית ?

MrT 11-03-13 23:42

תכניס לגוף לפחות 2 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל שלך, זה פרט מאוד חשוב וזה יסייע לך לשמור על מסת השריר. אם אתה כל כך להוט לקנות תוסף מזון אני הייתי ממליץ לך לקנות קריאטין שיסייע לך לשמור על אימונים עצימים (בתקופת חיטוב הגוף מאוד חלש, בעיקר בהתחלה כי הוא חוטף מכה שלא היה רגיל אלייה), לי אישית קריאטין לא עוזר, לי עושה את העבודה מוצרים של pre workout, אבל זה דבר אינדיבידואלי ומשתנה בין אנשים. יש גם hmb שאמור למנוע תהליכים קטבולים (פירוק שריר) אבל אני מעולם לא השתמשתי בזה ולכן אני לא יודע להגיד לך כמה הוא יעיל, בכל אופן שיהיה בהצלחה!

מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)

matan02 12-03-13 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mrt (הודעה 1160910)
תכניס לגוף לפחות 2 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל שלך, זה פרט מאוד חשוב וזה יסייע לך לשמור על מסת השריר. אם אתה כל כך להוט לקנות תוסף מזון אני הייתי ממליץ לך לקנות קריאטין שיסייע לך לשמור על אימונים עצימים (בתקופת חיטוב הגוף מאוד חלש, בעיקר בהתחלה כי הוא חוטף מכה שלא היה רגיל אלייה), לי אישית קריאטין לא עוזר, לי עושה את העבודה מוצרים של pre workout, אבל זה דבר אינדיבידואלי ומשתנה בין אנשים. יש גם hmb שאמור למנוע תהליכים קטבולים (פירוק שריר) אבל אני מעולם לא השתמשתי בזה ולכן אני לא יודע להגיד לך כמה הוא יעיל, בכל אופן שיהיה בהצלחה!

מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)

תודה רבה המליצו לי גם על גלוטמין מה אתה אומר ?

matan02 12-03-13 00:57

אני פשוט בבעיה יש לי כרגע כסף או לאבקת חלבון או לגלוטמין .. והשאלה שלי היא מה מהשניים יותר חיוני לתקופת חיטוב ..?

JuJitsu 12-03-13 17:29

אם תמגיע לחלבון הרצוי ליום,אין בעיה עם לוותר על האבקה.

BlueNinja 12-03-13 23:54

אתה לא חייב את הגלוטמין, זה יותר קריטי לכאלו שרוצים לשמור על כל גרם שריר הכי קטן שיש...

SaharKazes 14-03-13 02:15

מה לא ברור שאסור לדבר על הזמנות מחו״ל פה?!
יש כבר כמה משתמשים פה שעל הכוונת לבאן ואני מחכה לפיפס הקטן שהם יעשו כדי להעיף אותם לצמיתות!
בקשר לנושא:
התוסף שמתאים לך הוא hmb, תריץ חיפוש באתר שלנו, מגיע גם במחיר ידידותי לצרכן ועם מבצע זוגות משתלם.

Billie 15-03-13 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 1161098)
מה לא ברור שאסור לדבר על הזמנות מחו״ל פה?!
יש כבר כמה משתמשים פה שעל הכוונת לבאן ואני מחכה לפיפס הקטן שהם יעשו כדי להעיף אותם לצמיתות!
בקשר לנושא:
התוסף שמתאים לך הוא hmb, תריץ חיפוש באתר שלנו, מגיע גם במחיר ידידותי לצרכן ועם מבצע זוגות משתלם.

חיטוב דל פחמימה, אבקת חלבון, קריאטין.
ממליץ על hmb?
איזה מינון ובאיזה סדר?
* תודה!

ydan2 17-03-13 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי billie (הודעה 1161262)
חיטוב דל פחמימה, אבקת חלבון, קריאטין.
ממליץ על hmb?
איזה מינון ובאיזה סדר?
* תודה!

+++

מינון של hmb ???

JuJitsu 18-03-13 09:31

יש 2 דעות אחד אומר כדור בוקר לפני ואחרי אימון ולפני שינה. ויש כאלה שאומרים 2 לפני אימון 2 אחרי אימון.
יום בלי אימון זה לפי הדעה הראשונה פשוט מפוזר,כל 4 שעות.

guybenza 23-03-13 14:20

אבקת חלבון

אני במקומך הולך על אבקת חלבון

NewsPaper 23-03-13 16:49

לך על טבעי אבקות חלבון חזה עוף טונה במים ביצים והמון עבודה קשה ונחישות,עובד לאבי אסף מצוין !

frenzy15 24-03-13 12:12

hmb יעבוד מצוין

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ