![]() |
לוג החלמה מניתוח (בילדינג)
.....
|
הפורום הלא נכון
|
למה? כאן המקום ללוג בילדינג לא?
|
זה ישראלבודי
זה לא ממש משנה תפתח באימוני כוח כדאי לקבל ביקורות / הטרלות שמת לב שאתה האשכול היחיד פה? |
שמת לב שעידן גולני זה האשכול היחיד שם ? חח . עצוב1
זה סתם בשביל שיהיה לי מעקב מסודר אחרי המשקלים.. |
עברתי ניתוח אפנדציט , לא התאמנתי שבועיים , לא אכלתי טוב , פירקתי מסת שריר , ונהייתי שבר כלי שמן וחלש .
זה יהיה לוג של כמה שבועות בילדינג , עד שאוכל לחזור לתרגילים הכבדים , כי אני לא יכול לעשות תרגילים כבדים . בנצ' : 120X6 120X5 110X8 יד אחורית : לחיצה צמודה 100X8 רגליים: בשכיבה בסמית , 240 X הרבה סטים וחזרות ( אי אפשר להעמיס יותר ) עוד טיפה שעמום בלג פרס העלוב סקוואט : 40 ק"ג תרגולי טכניקה היי באר , לואו באר , פרונט גב : חתירה במכונה לא זוכר משקל וחזרות X3 חתירה בעוד מכונה maxX4 דרופים וכל מיני טווחי חזרות יד קדמית : דמבל 15X6-8X2 כתפיים: הרחקות עם 12.5/10 כיף לחזור לפאמפ , הרגשתי כאילו אני גומר . בסה"כ אורגזמה קטלנית. |
לא ככה חוזרים אחרי ניתוח ואחרי שבועיים ללא אוכל מסודר ואימונים.
תוריד משקלים דחוף בנץ 120 ? אחרי הניתוח? אתה רוצה עוד ניתוח ? |
אני לא עושה את זה בצורה שמעמיסה על הבטן , הרגליים על הספסל.
שאלתי כירורג לגבי מה מותר לי לעשות בינתיים.. |
תוסיף פרס לכתפים
|
בנצ' ופרס בפול באדי?
לא נראה לי וגם אני לא יכול לעשות פרס |
אז תוסיף הרחקות בהטייה לכתף האחורית.. אין פה בקושי תרגילים.
|
בנצ' : (לא יכול למתוח את שרירי הבטן ולהעמיס עליהם ,רגליים על הספסל)
125x4 120x4 100x8 חלש היום יד אחורית : לחיצה צמודה 100x8 רגליים: רגל רגל בלג פרס גב : חתירה , לא יודע איך נקרא המכשיר. 100 , 80 , 70 , 60 בין 5 ל12 חזרות יד קדמית : דמבל 15x10x2 כתפיים: הרחקות עם 12.5 סה"כ יורד במסת שריר בעיקר ברגליים , ובד בבד משמין מבלי משים. מדוכא1 אובדני2 יש לי כאבי מפרקים , ואם זה לא משהו שטכניקה תסדר , אני בספק אם אמשיך בליפטינג כשאוכל . |
גולני,משתתף בצערך. אני סובל מבעיה בברך שמאל. התעללות לעשות סקוואט בכאב כזה .
|
מצטער לשמוע אחינו. אני חולק איתך את הסבל, לא על הניתוח, על המפרקים.
תיהיה חזק והעיקר הבריאות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ