![]() |
המלצה|יעול הזמן במכון בעת חיטוב
אהלן אהלן,
רציתי לקבל קצת טיפים לתוכנית שתייעל לי את הזמן בתקופת החיטוב, כי עד עכשיו במסה האימון שלי היה בערך שעה ועשרים ועכשיו אני אמור להוסיף עוד אירובי, ככה שרציתי לדעת מה כדאי לעשות בחיטוב כדי לסיים את כל האימון בערך בשעה וחצי, סופרסטים,להוריד סטים,להוריד תרגילים מסויימים, מודה מאוד לעוזרים :) |
להוריד תרגילים מורכבים לעשות סופר סטים כן אפשרי ותעשה שעה אימון ועוד חצי שעה אירובי והביתה
|
סליחה על הבורות,
תרגילים מורכבים זה מתח וכאלה שמשלבים כמה קבוצות שריר נכון? אשמח לכמה תרגילים לדוגמא כדי שאדע מה להוריד (: |
ציטוט:
|
מה היית כן ממליץ לעשות נדב? (:
|
לעבוד כבד בחיטוב(ל6 חזרות גג-כדי לא לאבד יותר מידי שריר) לעשות הרוב תרגילים מורכבים (בנץ,סקוואט,דדליפט,פרס וכו'...) לא לעשות אירובי, אלא לעשות או מטקונים של קרוספיט או אימוני ספרינטים או גג אינטרוולים.
ולהדבק לתפריט שזה הכי חשוב. |
חידשת לי פה די הרבה,
עד 6 חזרות זה לא עובד על כוח מתפרץ? למה לא לעשות אירובי,ואינטרוולים זה לא סוג של אירובי? סליחה על הבורות אחי,ותודה רבה |
ציטוט:
בכל מקרה,חיטוב זה 90 אחוז תזונה.. כמו שנדב אמר,תעבוד כבד נטו אין טעם שתעשה מיליון חזרות זה מיותר לגמריי במיוחד בחיטוב. רק לא הבנתי מה שנדב אמר, למה לא לעשות אירובי :ph34r: |
איגור, יש דרכים יותר טובות היום לשרוף שומן, לייעל את החילוף חומרים ולאבד כמה שפחות מסת שריר על הדרך.
אירובי מפרק שריר, חבל... |
ציטוט:
|
הכל שטויות, תמשיך להתאמן רגיל.
אכן תרד מעט במספר חזרות אבל לא מתחת ל8. אין סיבה. מעבר לזה אינטרוולים 4 פעמים בשבוע בתחילת אימון ל10. [ייענו לפני האנאירובי] ועוד ריצה אחת ארוכה אחרי אימון במהלך השבוע. ותפריט תזונה טוב ייתנו לך חיטוב פצצה בזמן מינימאלי. בהצלחה. |
למה האינטרוולים לפני האימון ולא אחרי?
ומז"א אינטרוולים בתחילת אימון ל10, 10 דק' של אינטרוולים התכוונת? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ