![]() |
מתאמן 3 חודשים אימון ab ולא רואה תוצאות
היי,
אני מתאמן כבר 3 חודשים אימון AB, צירפתי תמונה של התוכנית אימונים שלי אני מתאמן ראשון(A),שני(B),שלישי(אירובי),רביעי(A),חמישי(B), שישי-שבת מנוחה. http://up401.siz.co.il/up2/zmwgmjmvlzjj.jpg מצפה לתגובות ענייניות! :sbb4: |
הייתי ממליץ על בנץ פרס במקום דאמבלים וגם להוריד את מספר החזרות לשש.
לכתפיים פרס עם מוט בעמידה 3*8. לרגליים אתה חייב חייב סקוואטים 3*6 חשוב מאוד. מממליץ גם להכניס דדליפט לגב. להוריד את מס החזרות בפרפר וביד קדמית ואחורית לשמונה חזרות. ובקשר לתוצאות..מה המטרה שלך? אם זה מסה אז אתה חייב לאכול מספיק כדי להיות במאזן קלורי חיובי להכניס מספיק חלבון (פי2 לפחות ממשקל הגוף שלך) ולשלב את כל אבות המזון בצורה מסודרת של לפחות חמש ארוחות ביום. כנס למדריך בשלם לעלייה במסה. תזונה זה שבעים אחוז מהתוצאה !!! בהצלחה |
אני לא רזה ככה ש"חייב לאכול מספיק" זה לא רצוי.
אני מחפש חיטוב :) |
אם אתה לא רואה תוצאות כניראה שמשהו אתה לא עושה נכון. כשאני לא ראיתי תוצאות לאחר תקופה מסוימת כשנעצרתי אחרי ירידה של 5-6 קילו נעצר המשקל כניראה שמשהו אני לא עושה נכון / מספיק.
תבדוק את האימונים, תבדוק מה אתה מכניס לפה [בעיקר!] תתחיל לקרוא באינטרנט ידע זה כח |
בגדול לא רע ולא טוב (סתם אימון)
ואני אישית לא ממליץ לעבוד גב ורגלים באותו אימון |
ציטוט:
ואם זה באמת בעייתי אז איך להכניס\לשנות את זה באימון שלי? |
תעשה רגליים חזה יד אחורית
גב כתפיים יד קדמית |
ציטוט:
ואני חושב שאימון חזה + רגליים יהיה אימון מאסיבי מדי לא? |
התוכנית נראית בסדר פחות או יותר, ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע.
בכל מקרה, אם אתה רוצה לגדול- תאכל. אתה לא יכול לחטב ולגדול בו זמנית. |
ציטוט:
|
מה אם תזונה ?
|
לא רואה למה לא לעבוד גב רגליים ביחד, עם תזונה נכונה ואדפטציה די מהירה של הגוף אפשר לעשות הכל,
עם בהרמת משקולות עושים סקוואטים כמעט כל יום או כל יום אפילו בחלק מהתוכניות תוך כדי שעושים הנפות הרמות משיכות מתח לחיצות חלק מהם גם נגיד 4-5 פעמים בשבוע, אז בטח ובטח שבתוכנית לא כזאת אינטנסיבית של חדר כושר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ