![]() |
הקשר המטושטש בין כוח למסה
|
כן ומי אומר שאין קשר בין מסה לכוח
|
אם הייתה נותן 9 סטים 12 חזרות לשריר גדול ו 6 סטים 8 חזרות לשריר קטן וכמובן דרופ סטיפ ולסיום סופר סטים ככה לשר!ף את השריר כמו שצריך עם תוכנית abcd או abc,אז כמובן שהייתה נראה הרבה יותר גד1ל וגם הייתה שורף מלא קלוריות בגלל הסופר סטים והייתה מתחטב על הדרך. אתה סתם שמן בלי טיפת שריר כי אתה עובד 5 חזרות עם משקלים כבדים מה זה שווה? אין גירוי עם 5 חזר1ת
|
שטויות אתה מדבר
זה כבר עניין של תזונה וקצת אירובי |
התמונה נורא מטושטשת
אם לא זה היה ניכר שאני איזה 17% שם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לך תמונה נורמלית ??? |
רוב התמונות שלי פחות ברורות כי הן מצולמות מקרוב מידי ובתאורה חרא לכן העדפתי את זאת
זאת בשביל לראות יותר בבירור את הא"ש https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...59906449_n.jpg |
אדיר,שכחת לציין שאתה מבורך גנטית...
|
איזה מניאק הרגליים האלה זה רק סקוואטים ?..
|
רק סקוואטים ?
לא נראה לי שמישהו עם כל גנטיקה יזדקק ללג פרס בשביל להגדיל את הרגליים מבורך גנטית או לא , אימוני כוח בונים מסה בצורה מצויינת |
גדילה מדהימה... כמה זמן מתאמן ??
וכול מי שאומר שאימוני כוח לא בונים מסה הוא דביל |
כרגע שנה וחצי בערך
הייתי פעם בודיבילדר והפסקתי לאיזה שנתיים אני בסהכ הרבה הרבה יותר חזק כיום ועם מסת שריר הרבה יותר גדולה בסהכ |
כול הכבוד איכותי
|
איזה אימונים אתה עושה עכשיו?
|
אני בניטרלי כרגע ולא ממש משו מסודר . מצליח להתקדם טיפה וחוזר לסיים חיטוב בקרוב ואז טקסס
|
חנזיר
|
רקון
הפורום דורש צילום של שיא חדש בדדליפט, נסתפק 3 חזרות |
כל הכבוד יא אח...
בקשר לוויכוח הזה שעולה וחוזר כל הזמן, על הכוח מאסה וכו'... רשמית ומדעית אחרי שבדקתי לעומקי העומק את הנושא, כמו שכבר ציינתי פה, יש קשר בין מאסה לכוח, לא ישיר, יש כאלה שעבודת כוח תתן להם יותר מאסה [דוגמא אכו שילינג בולטת זה הקרנף הקטן שפה] ויש כאלה שמתחת ל8 חזרות או 12 לא יראו שום דבר... בסופו של יום זה 90 אחוז גנטיקה...[ותזונה ושינה ותפוקה מלאה של בלוטות הורמונים וכו'.... ] |
אתה מדבר שטויות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ