![]() |
בתקופת הפסקה ל 4 שבועות של קריאיטין אני אמור להרגיש בירידת ביצועים?
השאלה המרכזית בכותרת ,
אני אחדד את השאלה ,היום אני נכנס לתקופה של 4 שבועות הפסקה מקריאטין ,ואני נגיד רגיל לעשות פרס 90 ק"ג בזמן שימוש בקריאטין אז עכשיו בגלל שהפסקתי אני אמור להתקשות להרים אותם משקלים ? |
לא. אם כן תדע שזה פסיכולוגי.
|
תומך בסהר, אין סיבה שפתאום המשקלים יירדו...
|
אין סיבה שהמשקלים ירדו..
|
תודה,
|
אין שום סיבה
כמו שאמר סהר, הפסיכולוגיה משחקת פה תפקיד עיקרי אגב, היום יש הסכמה שהפסקה מקריאטין כלל אינה נחוצה 5 גרם ביום, כל יום אין עם זה שום בעיה |
אחלה.
שאני לוקח קריאיטין אז משתדל לשתות הרבה מים אבל הבעיה , שקוראת זה שכמעט לאחר כל כוס מים של כ 300ml אחרי כ 10-30 דקות אני משתין . זה תקין ? מה המאמן אצלנו בחדר הכושר אמר- משהו כזה "בגלל שהקריאיטין בגוף מלא ואין לו עוד איפה להספג אז זה יורד עם השתן ובגלל זה אתה משתין מייד לאחר שתיית מים ובגלל זה צריך לעשות הפסקה .. |
מצטרף לאולג גם..אני שותה בערך שלושה ליטר ביום ומשתין מלא..משהו פסיכי כמו 25 פעמים ביום..זה תקין ??
|
בדרך כלל מי ששותה יותר מים ממה שהוא צריך עושה הרבה פיפי, אולג, אם אתה שותה סביב 3-4 ליטר ביום סביר שתשתין הרבה.
אריאל, תלך לרופא, 25 זה כבר לא בגלל שתייה מרובה, יש עוד מיליון סיבות אבל בלי פאניקה, גם דלקת קלה בשתן יכולה לעשות את זה... |
אחרי 4 שבועות בלי קריאטין הכמות שלו בשריר תרד וכך גם ירידה בביצועים
יש עוד גורמים שמשפיעים אתה יכול לקרוא פה בנוסף התרומה שלו מעטה ויכול מאוד להיות שזה בגלל אחד הגורמים האחרים או פסיכולוגי יכול להיות אימון גרוע או שנכנסת ל overreaching וכדאי לעשות קצת דילואד למשקלי עבודה ולתת לגוף להתאושש |
ציטוט:
|
שלב לפני
אנשים כמעט לא מגיעים ל overtraining אמיתי, רק ספורטאים בד"כ אנשים פשוט לא מתאוששים כמו שצריך כי הם מחסירים שינה/אוכל... (קרא המדריך למתחיל) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ