![]() |
שאלה| גיינר מומלץ למאסה?
יש לכם המלצות חברים?
קראתי עכשיו על ה macro pro של סיינטרקס, ראיתי שיחידה עולה 350, וזוג במבצע - 525 שזה מחיר פיגוז בהתחשב בכמה דברים בכל אופן, יש לכם המלצות? אני מתכנן עד טיפה לפני הקיץ לתת מאסה הכי חזק שאפשר קצת קשה לי לשמור אותו נקי אני מודה אבל אני משתדל, ואז לחטב עד הסוף.. יש לי matrix 5.0 קרם עוגיות כמעט כמעט חדש קניתי ממש ללא מזמן ראיתי באחת התגובות המליצו לשמור אותו לחיטוב.. טיפים? אולי איזה תוסף של פחמימות נטו כלשהו כמו הזה של פרובודי? להוסיף לחלבון? החלבון קניתי אותו בזול אומנם הגיע כמעט חודש אבל ממש אני מבסוט אז ככה שאני יכול להיות לארג' איתו |
הכל מתחיל ונגמר בתפריט שלך, מה אתה אוכל, כמה קלוריות אתה מכניס, כמה השלמה אתה צריך של חלבונים...
אבל בכללי ה macro pro הוא גיינר שמאוד מומלץ בשוק, גיינר יחסית "חלש" (מבחינת קלוריות), אם אתה מחפש מסה כמה שיותר נקייה הייתי ממליץ עליו. אם אתה רוצה מסה ממש בכל הכוח ואתה על אחוזי שומן נמוכים הייתי הולך על הצ'מפיון מאס. ומי שאמר לך לשמור את המטריקס לחיטוב, צודק עקרונית, בתקופת חיטוב לרוב צורכים אבקת חלבון כדי להשלים את הכמות החלבונים היומית שהגוף צריך. מקווה שעזרתי :) |
בעיקרון אני אוכל המון.. ממש המון.. משתדל כמה שיותר נקי אבל זה לא תמיד הוללך. אוכל הרבה חלבון הרבה פחמימה משתדל להתרחק מג'אנק.. אבל רוצה לעשות כמה שיותר מאסה בכמה שפחות זמן כדי להספיק ולהנות מהקיץ היפה הזה שבפתח... עובד קשה מאד על זה מאד קשה נותן את כולי
וחשבתי שאולי זה יתן לי פוש |
ממליץ על : Probody progainer.
|
אם אתה מחפש עלייה כמה שיותר נקייה אז ה Macro pro תהיה בחירה מצוינת.
תשתדל לאכול פחמימות מורכבות, עם סיבים תזונתיים (אורז מלא, פסטה מלאה, שעועית....), לשתות הרבה מים, 2-3 ליטר ביום, לאכול הרבה ירקות וכמובן להקפיד באימונים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ