![]() |
בטן
תמונה שלי של בטן זה חודש וחצי שאני עובד על בטן לפני זה כמעט ולא עבדתי על הבטן...אבל אני לא יודע למה זה הפסיק לגדול לפני חצי חודש בערך היה לי אותו דבר זה כבר לא משתנה:cry_1: . אז אם למישהו יש תרגיל טוב לבטן תגידו בבקשה.. תודה מראש
http://img59.imageshack.us/img59/4695/85572394ig9.jpg |
....תרוץ תתאמן ותשמור על תזונה
|
אחי אם אני ירוץ זה יפתח לי בטן? אני גם ככה בקושי 50 קילו ועם ריצה אני נראה לי בכלל לא ישקל :1eye:
|
אתה עובד רק על הבטן?!?!?!
|
חחח לא אני עובד על הכול פשוט החודש וחצי הזה אני ממש משקיע בבטן
|
אחלה ריבועים אחי והתרגיל המועדף עליי זה.
אתה שוכב על הגב ופשוט מרים את הרגליים כמה שיותר איטי וזה מפתח לך את הבטן התחתונה מותן קסר וריבועים תחתונים. תחפש באתר הזה של התרגילים |
אחי בוא נגיד את זה ככה בחמישים קילו השריר האחרון שתצריך לשים עליו דגש זה הבטן תתחיל לאכול
|
ציטוט:
|
תרוץ תקטין תחתימה ואז תרוץ בספרינט למטבח
עזוב אותך בטן אתה חייב עוד מאסה בכל שאר הגוף |
תודה על העצות אחים שלי אני מקבל אותם רציני...לכל מי שהעיר תודה:wiggle:
רצתי למטבח:jockey: |
בואנה אחי יש לך אחלה של בטן!
חח יא אאלהה יש לי כאלה דברים שאמא שלי הכינה טעימים כזה חמאת בוטנים דבש ושוקולד זה יוצא חטיף כזה טעים אני לא יכול להפסיק לאכול כוס אעמק :( |
רציתי לשאול : יש לי PROTEIN האם הוא יעזור לי במשהו אם אני ישתה? :disgust:
|
יפה אחלה בטן!!! בהצלחה
ותעיף תחתימה אחי היא גדולה מדי |
ציטוט:
|
הסיבה שזה כמעט והפסיק לגדול זה מכיוון שהשריר לא אמור לגדול יותר.
|
אחי עזוב עכשיו בטן
תאכל טוב, תתאמן חזק ותצבור מאסה אחר כך תשקיע בבטן. לא שאני אומר להזניח את הבטן אבל תשקיע יותר במאסה... |
עצה מאחיך,לך לאימון תפציץ במשקולות,חזור הבייתה גש למקרר קרע את אים אימא שלו,לך למיטה
ותשן לקראת מחר (יש בית ספר)ואחרי כמה חודשים כבר לא יהיה אכפת לך מהקביות כי יהיו לך שרירים נוספים. |
ציטוט:
|
שכחת לרשום, את השריר הבטן התחתונה, וכמעט ולא עובד על השריר השני שהוא הבטן העליונה.
אין כזה דבר בטן תחתונה / בטן עליונה! זה אותו השריר! |
חשבתי עוד שאני רזה חחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ