![]() |
רצועת שומן בבטן התחתונה
אני מאמן כבר מעל שנה
1.69 ס"מ שוקל 65-66 בערך 11-12% שומן מקפיד לאכול נכון (5-6 ארוחות ביום 2גרם חלבונים על כל ק"ג וכ'ו...)\ עושה בטן 3 פעמים בשבוע עושה הרבה אירובי- בחודש האחרון שלוש פעמים בשבוע 40 ד"ק הגנטיקה שלי קצת דופקת אותי כי יש את הרצועת שומן הקטנה הזאת שלא הולכת מה לעשות? |
זו גנטיקה לכול אחד מצתבר שומן במקום אחר , אם תרד ממש באחוזי שומן זה ירד אבל רק לקראת סוף החיטוב זה מעצבן אבל אין מה לעשות נגד זה:cry_1:
|
מצטער אם אתה על 11 12 אחוז שומן לא אמור להיות צמיגים אתה אולי יותר מ11 12
|
ציטוט:
יכול להיות שפשוט ממש רוב השומן מצטער שם והוא חטוב בכל הגוף אבל יש צמיגים טיפה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כפיפות בטן יכולים לעזור בבעיה |
ציטוט:
אין לי צמיגים יש לי פשוט הצטברות בבטן התחתונה ובמותניים בגלל זה אני מבואס אני אגביר את האירובי לגבי כפיפות בטן אני גם ככה עושה אינטנסיבי 3 פעמים בשבוע.. |
אני מסתכן בפירוק שריר אם אני מגביר אירובי יותר מ-3 פעמים בשבוע 40 ד"ק?
|
ציטוט:
אם תהיה לך תזונה מצויינת זה אפילו יכול לעזור אני עושה לאחר אימון אנארובי אירובי 4 פעמים בשבוע שותה לפני אירובי שייק ואחרי האימון אוכל ארוחה גדול וגמרתי עניין |
ציטוט:
אם המשקולות והאירובי לוקחים יחד שעה וחצי אז אפשר את השייק בסוף ואחרי שעה וחצי ארוחה לא? (במידה והמשקולות מתארך מעל שעה אז אני אשתה את השייק לפני האירובי...) נכון? |
מזדהה
|
ציטוט:
1) אני רעב 2) אני אוכל ארוחה גדולה(צהריים) לאחר שעתיים ככה אני הולך להתאמן ואז עוד שעה וחצי זה מעל 3 וחצי שעות אני נהיה רעב וגם לא טוב אז אני פשוט שותה את השייק אחרי האנאורבי ולאחר 45 דקות אוכל ארוחה גדולה:jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ