![]() |
ראובן סלומון בראיון עם יואב טל כתב השרירים!
ראובן סלומון בראיון עם יואב טל כתב השרירים:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...80&SearchParam= לדעתי ראיון מוצלח ומלא הומור תודה ליואב טל כתב השרירים שלנו על עוד ראיון מעולה! תהנו :CARRY86W: |
רישון להגיב!
תודה יואב ראיון מצוין! |
אחלה ראיון, יואב אם אתה יכול תשאיר פה מייל.
|
תודה רבה יואב!
|
טוב שלא רק אני מכור לפאמפינג אירון . :blush:
|
וואלה יפה...
יואב איפו אתה?בוא תקבל מוניטין.. |
אחחחח איזה רעיון יפה כ"כ נתן לי מוטיבציה
|
היה לי כבוד גדול לראיין את ראובן בחור סבבה .
הנה המייל שלי למי שביקש yoav-tal@bezeqint.net אגב אני צריך טובה או יותר נכון עזרה . במהלך הכתבה ביקש ממני ראובן שאני יצרוב לו את כל הדיסק החדש והמורחב עם התוספות של פאמפינג איירון יש לי בבית את המקורי אך אני לא יודע לצרוב , מישהו יכול לעזור? תודה מראש יואב:jockey: |
ציטוט:
שלחתי לך מייל עם הסבר . |
תודה רבה יואב!
|
בהחלט רעיון מענין מאוד ראובן נשמע כמו בן אדם שיודע מה הוא עושה ואני מאחל לו רק בהצלחה!
כל הכבוד יואב ושלומק'ה תודה שהעלתה את הראיון למה אתה לא בחנות שאני בא?כבר פעמיים באתי וחוץ מרועי ורב שפל(גילי) לא היה שם אף אחד:jockey: |
ראובן יהיה כוכב גדול
לצערי הרב עוד ביום מן הימים אני יאלץ לעמוד לידו על הבמה =\ השם ישמור אותי חח |
קראתי בשקיקה.
בחור מוכשר מאוד, עושה רושם שיש לו גם את האופי המתאים להצליח. אהבתי את זה שכמוני, הוא דוגל בעליה אמיתית במאסה בלי לפחוד מהשמנה. יהיה מעניין לראות אותו באוגוסט. |
ציטוט:
זאת ההשקפה הנכונה ביותר ,אנחנו באדיבילדרים ,אנחנו לא צריכים לדאוג להראות טוב כל השנה ,רק ביום התחרות :) |
ציטוט:
|
פשוט מעניין לקרוא ונותן הרבה מוטיבציה. זה רק מוכיח שתמיד יש עוד לאן לשאוף.
לא מסתדר לי אבל. איך נער בן 17 הופך מצ'אבי למקום רביעי בארץ בפיתוח גוף(לשכבת גילו) תוך 4 חודשים? זה נשמע לא סביר. כמו כן, לרדת 11 קילו ב6 ימים? |
תודה רבה רבה, בפעם המי יודע כמה, על עבודתך הנאמנה והמוצלחת ככתב השרירים של ישראלבודי!
כל הכבוד! |
תודה !
|
תודה לכולם על התגובות החמות העונג כולו שלי .
דניאל אני תמיד אוהב לקרוא את התגובות שלך במיוחד , כנס אליי בבקשה למסנ"גר אני צריך לדבר איתך על נושא חשוב בבקשה . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ