ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כדורגל......... (https://israelbody.com/showthread.php?t=9135)

Deja Vu 01-05-07 17:42

כדורגל.........

תגידו זה בסדר אם אני משחק כדורגל פעמיים בשבוע?בנוסף לריצות ולאמונים שאני עושה חמש פעמים בשבוע זה יכול לתרום או להזיק?יש פה עוד אנשים שיוצא להם לשחק? יש לציין שאני בחיטוב ככה שזה נראה לי אחלה עוד קלוריות ששנרפות וממילא אני לא בגרעון גדול מדי אז מה אתם אומרים?

DropDead 01-05-07 17:44

בטח אחי זה לא שאתה מתחרה מקצועי או משהו
לא מבין תפסוטים אם השאלות האלה :z

ran_z 01-05-07 17:47

היי
הנזק האפשרי הוא להגיע לאימון יתר כתוצאה מעומס מצטבר של פעילות גופנית.
כמובן הכל תלוי בתמונה הכוללת של האימונים שלך, וטיפונת משחק כדורגל בשכונה לא בהכרח מה שישבור את גב הגמל.
בכל מקרה תקפיד יותר מכל על שעות השינה שלך, כמובן שיהיו רציפות ולא בתשלומים כמו חייל במחסום, על חשיבות התזונה אתה כבר יודע אז אני מאמין שאין הרבה מה להרחיב.

Deja Vu 01-05-07 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
בטח אחי זה לא שאתה מתחרה מקצועי או משהו
לא מבין תפסוטים אם השאלות האלה :z

ברור שאני לא יימנע מלשחק בגלל האמונים פשוט אני מפחד להעמיס על הגוף בכל זאת פחות ממאה גרם פחמימות ביום חמש אמוני משקולות בשבוע חמוש אמוני ארובי של ארבעים דקות בשבוע גרעון קלורי שלילי של מעל חמש מאות אנשים כל הזמן חושבים אני חולה בזמן האחרון ואומרים לי שאני חיוור ככה שאני קצת חושש אולי ביום שאני משחק כדורגל איזה שעתיים ככה אני יכול להוריד תריצה באותו היום?

HammEr-StriKe 01-05-07 17:50

אחי חבל שאתה עושה פיתוח גוף שאתה מונע מעצמך לעשות כל מיני דברים, אני לא מדבר על הדברים המזיקים כמו סיגריות וכאלה, כדורגל זה דבר טוב, בטח ובטח אם אתה רוצה לשחק וזה כיף לך אז תשחק, אתה לא חייב לשחק מעל לשעה עם החברים.. וזה לא יהרוס לך את מה שבנית אל דאגה..

שריר 01-05-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
תגידו זה בסדר אם אני משחק כדורגל פעמיים בשבוע?בנוסף לריצות ולאמונים שאני עושה חמש פעמים בשבוע זה יכול לתרום או להזיק?יש פה עוד אנשים שיוצא להם לשחק? יש לציין שאני בחיטוב ככה שזה נראה לי אחלה עוד קלוריות ששנרפות וממילא אני לא בגרעון גדול מדי אז מה אתם אומרים?

גבר גם אני משחק כדורגל עם חברים פעם פעמיים בשבוע ומתאמן ועושה אירובי כמוך (חיטוב) ואיך שאני מסתכל על זה : כל כדורגל זה ברכה (חוץ מלראות ת' חברים, לשחק ולהנות) כי זה עוד אימון אירובי של כח מתפרץ וספרינטים ואתה מתאמן תוך כדי שאתה נהנה... אין יותר טוב מזה...

IRON-MASS 01-05-07 21:22

Deja Vu מה קורה גבר?:]
אוקיי, אני אגיב לך בצורה הזו: פעם גם אני התעסקתי בזה המון והגעתי למסקנה : כשמתעסקים יותר מדיי בקקי , הוא מסריח.
אל תשים קצוץ על כל פרט ופרט...תתאמן כאוות נפשך ותשחק כאוות נפשך, אתה לא מתחרה אולימפי והכל בגדר תחביב לכן אל תתרגש משום דבר, כי זה לא באמת יכביד עליך.

בהצלחה:]

ahtung 01-05-07 21:25

אחי מה קרה? תהנה מהחיים,אז אתה משחק כדורגל סבבה,זה אפילו מצויין לדעתי.

אליאב קרייסלר 01-05-07 21:45

עוד פעם אחת אני שומע שאתה משחק כדורגל אני מביא לך כדורגל לתוך העין מהזה אתה שורף קלוריות ככה אי אפשר לגדול!!!!!! :diractor:

חחחחחחחחחחחח סתם אחי מה אתה שואל בכלל , פעילות אירובי זה מומלץ לכל אחד זה גם יעזור לך להרגיש טוב עם עצמך אני זוכר כשהייתי מפוצץ נוזלים היה אשקרא קשה לי ללכת במשך 10 דקות רצוף הייתי מתחיל להזיע כמו מטורף ולהרגיש חרא...היום זה כיף אני חוזר מהחדר כושר הביתה ברגל זה איזה שעה הליכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
(כן אני יודע שלא הייתי צריך לספר את זה:cry_1: )

Bullet 01-05-07 21:49

הייתי מוריד אימוני אירובי. 5 אימוני משקולות בשבוע, 2 משחקי כדורגל ועוד 5 פעמים אירובי? ואתה אומר גרעון קלורי של 500 בלבד? מכמות כזאת של אימונים אני הייתי מגיע לגרעון של 500 בלי להחסיר אוכל מהתפריט!

Deja Vu 01-05-07 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הייתי מוריד אימוני אירובי. 5 אימוני משקולות בשבוע, 2 משחקי כדורגל ועוד 5 פעמים אירובי? ואתה אומר גרעון קלורי של 500 בלבד? מכמות כזאת של אימונים אני הייתי מגיע לגרעון של 500 בלי להחסיר אוכל מהתפריט!

לפחות 500 קשה לי לחשב במדויק אבל אני לא אוכל כל כך קצת יחסית לחיטוב אני סוגר מאה שבעים גרם חלבון ביום אני יורד בזכות זה שאני שורף מלא קלוריות מהארובי והמשקולות......

007 01-05-07 22:54

שים זין אני משחק הרבה כדורגל לא יכול בלי זה ..ואני לא יתן לזה למנוע ממני דברים שאני אוהב לעשות, לא לעשות!!
אל תיהיה כל כך דקדקן ואובססיבי כי בסוף זה יפגע רק בך תאמין לי אחי ..קח את זה בכיף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ