![]() |
יש ציוני פסיכומטרי!
דניאל הפעם לשם שינוי אני לא עובד עליך D:
ראיתי שאתה לא מחובר באייסיקיו ורציתי להודיע לך. מקווה ששיפרת! |
אל תדאג לו..אני בטוח שהוא שיפר:jockey:
|
701 :cry_1: :cry_1: אם רק הייתי נולד לפני 3 שנים...
אנגלית 145 כמותי 135 מילולי 131 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי הכל אותו דבר חוץ מ 127 במילולי ועל כן ציון כללי 697 |
פעם ראשונה הייתי באוקטובר בקורס קידום-תיכון. לא מי יודע מה השקעתי בקורס, קבלתי 671 למרות שבסימולציות קבלתי 720+. כנראה כי הייתי מאוד עצבני בזמן המבחן.
הפעם הייתי צריך להשקיע יותר. למדתי רק שבועיים וחצי, ורק חצי מהמילים, ועשיתי 3 סימולציות בלבד חחח... פסיכו הבא אני מתכנן להשקיע הרבה ואז לקבל יותר |
ציטוט:
כי וואלה אם לא אין טעם |
ציטוט:
|
מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי אבל מתי שמתי כבר מתי...יבטלו את הבחינת בסיכומטרי הזאת בישביל כניסה ללימודים גבוהים,,, איזה מרגיזים הם מה פסיכומטרי באמצע החיים, קשה להם כ"כ לבטל אותו, במקום שיהיו עוד מנקי רחובות בארץ, שיתנו כניסה יותר חופשית לאוניברסיטאות, ועל הדרך שיורידו גם את השכר לימוד מסכנים הסטודנטים שובתים כבר חודשיים כל יום מפגינים חירפנו אותם כבר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממוצע בגרויות יהיה לי משהו כמו 111, אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם נתונים כאלה [בלי להשוויץ] ואני גם בטוח שלך יש בגרויות טובות ופסיכומטרי גבוה, אז אני לא רואה סיבה שאתה תצטרך עוד פעם לעבור את הקקה הזה. יהיה לך סכם גבוה גם עם הציון הנוכחי, אין טעם לעשות את זה שוב פעם. |
ציטוט:
איזה מקצוע רפואה בכלל אתה חושב ללמוד, כי בטח לכל מקצוע רפואה דרישה ציונים ופסיכו' שונה מהאחרת לא? |
ציטוט:
פאניק תאמין לי שיש המון אנשים עם נתונים כאלו... בכל אופן במגמות יוקרתיות יש מלא אנשים עם פסיכו של 750 ככה ציטוט:
|
ציטוט:
|
פאניק, תודה על העדכון..!
לצערי, האתר לא עולה לי, בעיות מחורבנות שמשאירות אותי במתח. אני מנסה ומנסה וזה לא מצליח.. בכל מקרה - כל מי ששיפת - כל הכבוד לו. מי שלא, לא נורא. ובהצלחה לכולם בהמשך דרכם! ברגע שאני אעלה על הציון בהצלחה, אני אעדכן ת'פורום! |
חחח וואלה אני לא מבין כלום על מה אתם מדברים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בולט, אין מצב פסיכו' הבא שלך אתה רושם את השם שלי על המבחן במקום את שלך?:whistle: כמה כסף אתה רוצה על זה? אני מאמין שאפשר למצוא סכום ששנינו ניהיה מרוצים. |
תגידו, יש באינטרנט מבחני דמה שאפשר לעשות? אבל מבחנים מעודכנים. אני רוצה לבדוק איפה אני עומד, אבל אני לא רוצה לקנות את הערכה הזאת של המבחנים, סתם יקר.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ