ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   סקר:איך לא נשברים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=9455)

mitamen 05-05-07 22:19

סקר:איך לא נשברים...

איך אתם מונעים מעצמכם להתפתות לג'אנק?

StaSus 05-05-07 22:23

לא חושב על זה..
יש לי כוח רצון...!

AAA 05-05-07 22:24

הרגל בעיקר, הרבה ללמוד והפנים שפשוט אין תועלת בדברים האלה. ברגע שאתה לומד על המאכלים, מבין מה יש בג'אנק הזה שלא בריא אתה רוכש כלי נשק שיעזרו לך להתמודד עם אותו יצר שיתעורר בך ברגע שתרצה לאכול ג'אנק פוד. זה מצחיק אבל זה מה שהרבנים אומרים לתלמידים שלהם רק בהקשר אחר :ph34r:

Bodybuilder 05-05-07 22:24

בדיוק מה שסטס אמר

Deja Vu 05-05-07 22:25

אני לא האדם הנכון לשאול אותו אני אכלתי ביומיים האחרונים מספיק זבל בשביל חודשיים ועוד עכשיו אני יוצא למדורה אי אפשר לחזור יומיים בזמן?:cry_1: :cry_1: :cry_1:

AAA 05-05-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני לא האדם הנכון לשאול אותו אני אכלתי ביומיים האחרונים מספיק זבל בשביל חודשיים ועוד עכשיו אני יוצא למדורה אי אפשר לחזור יומיים בזמן?:cry_1: :cry_1: :cry_1:

דווקא בל"ג בעומר אפשר לקמבן דברים טובים למאסה...תאכל חזה עוף, סטייקים, כנפיים, שוקיים, לפחות תקבל מזה חלבונים לא רעים.

הכל עניין של כוח רצון ובראש... ואם אתה לוקח ברצינות את הבודיבילדינג כי בשביל לפתח גוף לא מספיק לתת שעה אימון ביום...

אגב ההרגל לא להתפתות לג'אנק זה בדיוק כמו ההרגל לא להתפתות ליצר שאומר לך "בשביל מה לך להתאמן?" שבא לי כל יום כמעט בתקופה האחרונה, אבל אני לא נכנע לו! הפסקתי לשנה אחרי שנתיים של אימונים ואני עכשיו 3 חודשים מתאמן באופן סדיר, יצאתי מזה, אז אני לא אפול עוד פעם לבור! יש בענף הזה הרבה מאוד פסיכולוגיה וזה מה שיפה בו..

Deja Vu 05-05-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aaa
דווקא בל"ג בעומר אפשר לקמבן דברים טובים למאסה...תאכל חזה עוף, סטייקים, כנפיים, שוקיים, לפחות תקבל מזה חלבונים לא רעים.

הכל עניין של כוח רצון ובראש... ואם אתה לוקח ברצינות את הבודיבילדינג כי בשביל לפתח גוף לא מספיק לתת שעה אימון ביום...

אגב ההרגל לא להתפתות לג'אנק זה בדיוק כמו ההרגל לא להתפתות ליצר שאומר לך "בשביל מה לך להתאמן?" שבא לי כל יום כמעט בתקופה האחרונה, אבל אני לא נכנע לו! הפסקתי לשנה אחרי שנתיים של אימונים ואני עכשיו 3 חודשים מתאמן באופן סדיר, יצאתי מזה, אז אני לא אפול עוד פעם לבור! יש בענף הזה הרבה מאוד פסיכולוגיה וזה מה שיפה בו..

תאמין לי שלוותר על ג'אנק במסה זה שטויות לעומת חיטוב בחיטוב אתה מוותר על הכול כולל אוכל בריא בכמות סבירה וזאת החוכמה לדעתי ציט יכול לעזור כי אתה שומר כל השבוע ויודע שאתה הולך לקבל על זה פינוק ותמורה לדעתי זה פריוולגיה רק לחזקים באופי שיידעו להגביל את עצמם בכמות עם אתה אחד כזה אז זה יכול לעזור

Moshe 05-05-07 22:41

אחרי שבוע מפרך של אירובי והקפדה על תפריט אני מסתכל על אותו מוצר שבא לי אותו במקרה הגרוע מריח אותו ופשוט אומר אתה לא שווה את זה וזורק תו קיבינימט...
ככה עשיתי 4 חודש כמו גרמני אבל עכשיו אני דופק כל מה שיש אני צריך לחזור לזה בנתיים זה לא מעניין אל תגביל את עצמך ממש הרבה כי בסוף אתה תשתגע על הדברים האלה בסיום החיטוב , אם אתה לא מסתדר תן לעצמך כל יום שבת למשל תעשה לעצמך ארוחת צ'יט זה גם יחזיק אותך בחיטוב , גם בסיום החיטוב לא תדפוק דברים ברצף כמו שאני עושה עכשיו אחרי 4 חודש של אולי 4 צ'יטים בכל ה4 חודשים האלה , וזהו תאחלס זו השיטה הכי טובה...

עבו 05-05-07 22:55

אצלי עם הזמן זה כבר נהיה הרגל אני לא נמשך בכלל לכל הממתקים והדברים האלה מה שכן בבוקר לפני הכל עם הקפה אני חייב משו מתוק אז יש לי כמה חטיפי אנרגיה שזה טעים ולא מי יודע מה מלא בחרא.. חוץ מזה אצלי לפחות ככל שנכנסתי חזק לעניין של תזונה אני נהנה הרבההה יותר מהאוכל במיוחד שאני בבית (לא בבסיס) הארוחות שאני מכין לעצמי מפנקות והכי חשוב בריאות..

mitamen 05-05-07 22:56

מה לגבי שיושבים במסעדה עם חברים..?כולם מזמינים המבורגר בלחמניה עם צ'יפס,לא תתפתו גם..?איך עוצרים את החשק העז שתוקף לפעמים לג'אנק?

NIRAN 05-05-07 23:24

כוח רצון, לדאוג שאתה לא רעב במשך היום

damn 06-05-07 04:30

מה שאני עושה זה למשל שהולכים חברים למשל לאכול שווארמה או משהו, אני אומר לעצמי שחבל לי לאכול עכשיו, זה משביע בדיוק כמו דברים אחרים שיהיו יותר מזינים וזה יתן לי רק טעם לשעה הזאת, מנסה לעבוד על עצמי פשוט.

P-a-n-1-c 06-05-07 11:38

מה זה איך אתם לא נשברים? אם אתה לא צריך לגעת [תקופה של חיטוב וכו'] אז פשוט אל תגע.
כוח רצון זה נקרא, ואם אין לך אותו אז תעבור תחום.

SiX PACK 06-05-07 12:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
מה זה איך אתם לא נשברים? אם אתה לא צריך לגעת [תקופה של חיטוב וכו'] אז פשוט אל תגע.
כוח רצון זה נקרא, ואם אין לך אותו אז תעבור תחום.

נכון, זה לא טוב לך וזה לא בריא, פשוט של תאכל נקודה.

sandrik 06-05-07 13:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu

חח כנ"ל
D:

אני לא מתה על ג'אנק פוד, אני אוהבת רק שוקולדד:1eye:

אבל תמיד כשבאלי שוקולד,
במקום זה אני קונה יוגרט בטעם שוקולד 0% עם 60 קלוריות D:
זה עושה את העבודה שלו:)

P-a-n-1-c 06-05-07 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
חח כנ"ל
D:

אני לא מתה על ג'אנק פוד, אני אוהבת רק שוקולדד:1eye:

אבל תמיד כשבאלי שוקולד,
במקום זה אני קונה יוגרט בטעם שוקולד 0% עם 60 קלוריות D:
זה עושה את העבודה שלו:)

גם אני לא חובב ג'אנק אלא מתוקים. פשוט בא לי להרוג מישהו אם יש לי איזה עוגה מול הפנים.
וואלה במאסה פנאן, חיטוב אני במשטר פאשיסטי רצח.

YNZ 06-05-07 13:21

מי מונע >:

damn 06-05-07 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גם אני לא חובב ג'אנק אלא מתוקים. פשוט בא לי להרוג מישהו אם יש לי איזה עוגה מול הפנים.
וואלה במאסה פנאן, חיטוב אני במשטר פאשיסטי רצח.

כנ"ל לגבי, כל עוד זה חיטוב עושים הכל לפי התפריט בלי שום סטייה.

Night_Wolf 06-05-07 13:31

תחשוב על זה ככה אחי,אתה בא מכניס זבל לפה שלך ואחרי זה אתה תידפק באירובי:jockey:

Nadav19 06-05-07 13:41

כשאתה מתקדם יפה, ומוריד שומן בחיטוב, ונהנה להסתכל על עצמך במראה כל פעם ..
זה שווה יותר מהכל ...

"טעם טעים נשאר איתך רק כמה שניות .. הגוף נשאר לנצח" (ליבנה שביט)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ