![]() |
לגבי העינים (מצאתי לנכון שזה הכי מתאים בפורום הזה)
אתם יודעים אם המחשב והטלויזיה הורסים את העינים??? ומה הנזקים וההשלכות של זה להווה ולעתיד?? (מי שבאמת יודע שיענה)
|
מן הסתם
|
תקשיב אם יש לך מסך Lcd אז זה לא כזה דופק אחי זה אותו דבר כמו שאתה מיסתכל על קיר אחי.. תיראה כל דבר שבהגזמות זה בסופו של דבר פוגע.. אבל ככה אחי מסך Lcd בכיף אחי... לא ידפוק לך על תדאג..
|
ציטוט:
|
כן, גם Lcd פוגע בעיניים וכל מסך.
מה שקורה שהמסך מהבהב עשרות אלפי אם לא מאות אלפי פעמים בשניה והעין קולטת את זה אבל לא המוח וזה מזיק מאוד לעין. |
ציטוט:
במסכי CRT יש גם קרינה שמזיקה לכל הגוף(יש מסכים חדשים עם קרינה מאוד נמוכה). בקיצור לפי דעתי עדיף מסך LCD,ולא לעבוד עם המחשב בחושך,רצוי מאוד שיהיה אור בחדר. |
מה שדופק את העיניים זה שהייה מושך מול המסך מחשב או הטלויזיה ולא הקרינה...
גם את תשב ותקרא ספר כל היום העיניים שלך יתעייפו (העיניים גם מופעלים על ידי שרירים) ראה את הדוייסים, כמעט כולם עם משקפים... |
הדבר היחיד שיכול להזיק לראיה הוא קריאה מרובה. שום דבר אחר לא יכול להרוס את הראיה.
|
ציטוט:
וגם מה שאמרת נכון,העיניים פשוט מתאמצות ונשחקות,כמו כל דבר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא בטוח לגבי זה, אני רק יודע שמחשב וטלויזיה מאמצים מאוד את העיניים...יותר מספרים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מניח שאתה מחפש תשובה רצינית לשאלה שלך...
אז אין יותר רציני מזה: http://news.nana.co.il/Article/?Arti...peID=1&sid=126 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני עשיתי לייזר אם יש שאלות אני יענה
|
בנוגע לאחוזי ההצלחה אני לא יודע.
צפיה בטלויזיה היא כמו "להסתכל על העולם" , אלא אם כן קוראים ממנה כל היום. אני לא יודע מה ההבדל שגורם לנזק , אבל הדבר היחיד שהוכח כמזיק לראיה הוא קריאה מרובה. זה נאמר בהרצאה בנושא עיניים שהעביר פרופ' אסיא , מנהל מחלקת עיניים בבית חולים מאיר. |
יש כאלה שיושבים כל החיים מול הטלויזיה ולא קורה כלום ויש כאלה שיושבים פחות בהרבה והם צריכים משקפיים...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ