![]() |
החום עושה לי בעיות בסדרי אימון..
אאתמול הייתי צריך להיתאמן אבל היה זיהום אוויר כל כך גבוה שאסור היה להיתאמן אז דחיתי תאימון להיום ועכשיו חםםם בצורה לא נורמלית כמעט ובלתי אפשרי להיתאמן ככה מה לעשות? לבטל תאימון הפעם?:(
|
לדדעתי כן.אל תדאג,זה בריא לתת מנוחה לשרירים.
|
כן אבל..
כן אבל.. אני מתאמן ככה בדך כלל ראשון שלישי וחמישי.. ועכשיו אני עושה הפסקה גדולה קצת מבין:(
בטוח שלא תיהיה בעיה? |
כמה זמן לא התאמנתה?
|
אמממ
שבוע שעבר היה מיקרה דומה עשיתי שני רביעי ושישי אז לא היתאמנתי שבת ראשון ועכשיו זה יהיה שני...
|
אין לכם תקציב למזגן במכון?!
|
ניהיה קריר יותר תתאמן עכשיו מה הבעיה?
|
מי אמר שאני במכון?
לא זכור לי שאמרתי שאני מתאמן במכון חח
אני מתאמן ביתי מתח מקבילית קצת משקולות חבל ... קיצר ממש חם נו מה לעשות?!?! להיתאמן או לא:'( |
ציטוט:
|
אה אוקי
וואי זה יהיה אחד הקשיים בחום הזה
|
זה המבחן האמיתי שלנו , החום...
להתגבר על היצר המזדיין הזה שאומר לנו לא ללכת להתאמן... ויהיה טוב. אני מצטער שאני נשמע כמו אמנון יצחק אבל תסכימו איתי, לא? |
ציטוט:
גם אני מתאמן ביתי שעבר מהבית למכון וקנה את האמא של הציוד. יש מצב שאני יקבל מכשיר ריצה בחינם מאיזה קומבינה דרך דודה .. (מכשיר מקצועי חדש של 4 אלף ש"ח) אוי זה יהיה תענוג :D בינתיים יש לי ספה מוט ו2 דאמבלים (=כול מה שצריך) |
ציטוט:
איפה אתה מתאמן??? |
ציטוט:
ועוד יש לי מכשיר ריצה.. אני יורד לגן שעשוים יש שם מתח ומקבילית.. (שתי מטר מהבית חח) יש לי חבל תיפוס עושה קפיצות חבל רגיל ויש לי מולתי תריינר |
מה אתה כוסית להפסיד אימון בגלל שחם עוד חודשיים כל יום יהיה ככה ואז מה יהיה לא תתאמן בכלל? קיצר אל תפסיד אימון בגלל כל שטות תמיד אפשר למצוא סיבות ואני לא מבין אן לך מזגן או משהו בבית?
|
תכל'ס חכו לחודש אוגוסט תראו מה זה חום...
חבל שאי אפשר להתאמן על הים כמו החבר'ה ב-espn חח... |
או שתתאמן מוקדם בבוקר או תחקה לשעות הערב 19-20 אז כבר לא חם מידי
|
חבל.. אני מתאמן במכון עם מזגן וזה תענוג להתאמן שם D:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ