![]() |
סליחה שאני פותח את זה אבל אור המנהל כנס
בעיקבות לתגבוה שרשמתה שצריך לשנות את אופן ההיתבטאות אתה צודק ב1000% לגבי אמירות של ניצול שואה והלעבות למינהן
אבל רק שתידע לחלק מהאנשים שנתתם תvip הזה אותם אנשים העליבו הרבה פעמים והשיתמשו באותם ביטויים שצינתה באותה הודעה שלך לפני שנימחקה |
תגיב בבקשה אור
|
1.אני מסכים איתך על הניצול שואה כי זה לא דבר שאפשר לדבר על זה בצחוק בכלל...
2.היית יכול פשוט לערוך למה לאספים?:1eye: |
ציטוט:
|
נו מה הקטנוניות הזאת? אז לך מגיע ואותם צריכים להעיף?
בvip יש אנשים טובים, לא זכור לי שמישהו מהם אי פעם אמר למישהו שהוא נראה כמו ניצול שואה וגם אם כן זה כנראה היה די מזמן. |
לי לא מגיע ולא רוצה גם אני רק ציינתי
|
כן, ראינו איך כולם פה לא רוצים.. צרי עין.
|
סוזוקי בלי קשר לפוסט סתם להעשרה קטנה :)
- האצ"ל לא כונה אף פעם הארגון הצבאי היהודי בא"י אלא רק אצ"ל. - העקרון הרוויזיונסטי של האצ"ל קוים על פיו קיים עד היום במפלגת העבודה. |
זה סתם משהו נחמד שלקחתי מהאצ"ל וחיברתי לו משהו משלי שקראתי בוקיפדיה
אבל תודה |
ציטוט:
אני צר עין אני האחרון שצר עין אני לא רוצה וצינתי את זה מההתחלה וגם לא מגיע לי כי אני לא ממש מבין ותורם כמו אנשים אחרים אל תיתנשא מעלי |
מה הקשר מתנשא? :huh:
להנהלה יש את ההחלטות שלה, אין צורך להתערב בכל דבר. |
ציטוט:
לא מיתערב פשוט ציינתי |
ציטוט:
חחחחח סתם אח שלי פשוט בהודעה שלך של "מה הקשר מתנשא" הזכרתה לי משהו חחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
עזבו לא משנה
ההנהלה תמיד צודקת ותמיד טובה והוגנת אי אפשר לבקר אותה ולא לציין משהו פשוט |
ציטוט:
יש לך את האימיילים של גיל, יוגב וכד' ואני בטוח שהם ישמחו לענות על כל שאלותך |
חפרתם על הפורום Vip הזה..
זה רק עוד פורום, אתם יכולים לקרוא גם מאמרים באנגלית ולחפש בגוגל ואתרים אחרים אם זה עד כדי כך מפריע לכם, ואז, אם מצאתם מחקר חדש ומעניין אתם יכולים לא לפרסם את זה פה, כדי שרק אתם תדעו מזה, והאנשים מ Vip שלא מגיע להם, לא ידעו מזה. |
פחחח משה הרגת אותי.."צרי עין"..חח גדול..מי ישמע מה אנחנו מפסידים..וכן אתה מתנשא,כמה פעמים יצא לך לשמוע את זה אגב?!..כנראה שלא מספיק.
אחים שלי די כבר עם הפוסטים המיותרים הללו..אפליה לא אפליה,אנחנו לא מפסידים כלום..אלא אם כן ממש מעניין אתכם איזה סיקור מסעדות או משהו http://www.elsf.net/forum/html/emoticons/funny.gif |
אני לא מבין מה העניין של להגיד שאני מתנשא, אולי יש לכם רגשי נחיתות. זה הטיעון שלכם לכל דבר? אל תתנשא? מה זה קשור?
|
קצת נסחפתם עם הרגשי נחיתות כולה פורום ותנו לי לחדש לכם אתם ממש לא צריכים את ישראלבודי בשביל להתעדכן במחקרים החדשים ובכל הקשור לפיתוח הגוף יש אתרים שמתעדכנים הרבה לפני וזה ממש לא סוף העולם גם עם לא נוכל לראות תוי אי פי המעפן הזה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ