צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-08-10, 03:46   #16
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonma צפה בהודעה
אני חושב שכדאי להוריד מוצרי חלב לגמרי, יותר מדי מלח. באופן כללי להוריד מלח יעזור לך. אירובי על קיבה ריקה בבוקר שווה ערך לאירובי בסוף אימון בו הגליקוגן מרוקן עקב עבודה עם משקולות, ככה תהיה בטוח שהשומן יישרף.

לגבי הפחמימות - כמות נמוכה מדי שכזאת שומרים לשבוע האחרון לפי דעתי. בטח כל מה שאתה יכול לעשות זה לגרור את עצמך לאימון וחוץ מזה לשכב על המיטה ולהסתכל על התיקרה ( או השעון , מתי ארוחה הבאה ) .

עצה אחרונה - להיות כמה שיותר רגוע. מנטלית . במצבי מתח הגוף משחרר הורמונים קטבולים שייגרמו לפירוק שריר ולתחושת רעב לא אמיתית בהכרח...
אני לא אוכל בכלל מלח בשלב זה. הכוונה היא לא מוסיף לכלום. ואני בנאדם שחולה מלח. לדעתי זה די מיותר להתעסק ברמה של להוריד מוצרי חלב, אני לא מקצוען אין טעם ללכת עד כדי כך רחוק. כבר התחלתי להעביר את האירובי במידת האפשר לשעות הראשונות של היום על קיבה ריקה.

לגבי פחמימות - למרבה הפלא אני מתפקד בסדר גמור. עובד בעבודה מעט פיזית (ברמן), לומד פעמיים שלוש בשבוע מת', מתאמן והכל יחסית בסדר גמור. הקושי היחידי זה לראות כ"כ הרבה אוכל בעבודה מבלי לגעת בו... אפילו אורז עושה אותי רטוב ואני לא אוהב אורז בכלל...

ואני רגוע. למרות שמאז הדיאטה קצת יותר קל לי להתעצבן...
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט