צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-10-05, 18:58   #8
noni
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלnoni

כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
שלח הודעה דרך MSN אל noni

תיראה אביב מה שאתה מציין פה זה גישה שניה ,רוב המיתאמנים הקטנים בסביבות ה 75 ק"ג (לא הנמוכים) ,גם אלו שמיתחרים אולי יחשבו בגישה הזאת של להעלות 5-6 ק"ג באוף וסבבה לא רוצים להעלות יותר מדי מישקל וגם אם זה לא הכי נקי ,אני מעריך מאוד גם גישה כזאת אבל בעיני לפחות גוף של 175 ס"מ עם משקל של 70-80 קילו זה לא בודיבילדר אפילו שיהיה שרירי וחטוב, זה עוד אדם ממוצע מהרחוב שהוסיף לעצמו כמה ק"ג של שריר זה הכול לא ביג דיל(לפחות בעיני) ,לגבי חיטוב אין מה לפחד אני יודע לגני לפחות שנימדדתי ב "בועה " בוינגייט לפני 3 שבועות ואני על 18.5%-19%כעת וזה לא מטריד אותי כי מניסיון של כמה שנים טובות בטווח של 60 יום אני יורד מ 103 ק"ג ל 90 ק"ג עם אחוז נמוך ,אני לא אומר שזאת הגישה שכולם צריכים לינקוט אבל חלק כדול מהמתאמנים והמיתחרים הרציניים שאני מכיר עושים כך. לפי הניסיון שלך והתמונות אני מניח שאתה מתאמן בסביבות ה 4 שנים אז אולי עדיין לא היתנסית ובדקת מספיק אבל אם אתה רוצה לעלות חזק ולהיראות באמת כמו בודיבילדר רציני וגדול אז אולי שווה לך גם לנסות אין לך מה לפחד .
לגבי האימונים בבית יש אילוצים לצערי שמחייבים אותי כרגע להיתאמן בבית , ברור שזה לא מכון , אבל מבחינת תוצאות ואפקט האימון אני עושה ומשיג כמעט את כל מה שהיה מיתאפשר לי במכון רגיל .זה מה שיש כרגע ואם זה אני עושה את המקסימום .