ציטוט:
פורסם במקור על ידי dingo
אני לא מבין למה יש תשתי "מחנות" האלה אתם סתם משקעים בכל דיון
בלהכנס ריב של תוכניות כוח ובילדינג חבל במקום לקדם תפורום ולהכיר תאנשים
אתם ישר שוללים אותם ואין דיון שלא נגמר בצמד המילים ss או ריפטו
חבל כי זה אחלה פורום ואפשר ללמוד ממנו הרבה
|
אין שתי מחנות, לא כולם פה ילדים בני 15 בלי חיים, אם לא היו נעלבים פה ומדיינים כמו מבוגרים(צחקו איתך קצת? הסתחבקו? תצחק חזרה, יהיה בסדר אף אחד לא יבכה)
ברגע שאנשים שואלים כאן שאלות ופשוט
זורקים דברים חסרי בסיס(לנעול מרפקים ידפוק לך ת'יד בגיל 60) אז צריך לתקן, ואם 10 פעמים לא עובד בעדינות כנראה פעם ה20 צריך טיפה יותר רציני
יש נטייה לאנשים בתחום לזרוק דברים באוויר שהם המציאו, לא יודע מאיפה, יש שיטות אימון מסויימות, אין בעיה עם זה, חזרות חלקיות(בין אם יסכימו אם זה או לא) זה שיטת אימון שאומרת שאני לא נח באף חלקיק שניה של הסט(נעילה של מפרק בדרך כלל= מנוחה לשריר, כל המשקל מועמס על המפרקים ככוח דחיסה/פריקה)- אפקטיבי או לא, זה כבר כל אחד שיחליט, אנחנו באימוני כוח רגילים לעבוד בעצימות גבוהה לטווח תנועה מלא, ובשביל נעילה של חצי שניה בכלל לא מתחשבים ב10 מעלות האלה, מפתח גוף אולי יעשה סט של 20 חזרות וירצה לקצץ
מעט בטווח תנועה מהסיבה שציינתי(הדגשתי מעט כי לעשות חזרה של שמינית טווח תנועה, זה לא חזרה חלקית, זה ליצנות או פוזינג למצלמה)
אבל לקחת שיטת אימון, ולומר שהיא מונעת פציעות, ומי שנועל ברכיים יצטרך החלפת ברך בגיל 60 זה ליצנות, טיפשות ופשוט רע כי לאנשים אין מושג מה הם אומרים לפעמים.
תשאלו את איש הלילה אם התפוצצה לו הברך עם 230 קילו עליו בעמידה עם נעילה בברך, נראה לי שהוא בריא וחזק