צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-12-10, 12:58   #105
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie צפה בהודעה
אני מסכים עם אנטון עם הגישה שתחרויות פיתוח גוף יותר מקבילות לתחרות יופי. מה שמוצג הוא הגוף ולא הישג של תחרות ספורט. למרות שמעורבים כאן הרבה אימונים הרמה על הבמה לא משקפת באופן ישיר את הכמות העצימות וההשקעה באימונים. הקריטריונים המרכזיים לשיפוט הם פרופורציות ופרמטרים של גודל וחיטוב שזה ממש לא שונה מתחרות מלכת היופי.
ואני לא חושב שזה צריך להתפרש בתור דבר רע, אנשים עובדים קשה על מה שהם משיגים וגם אני שוקל אולי להתחרות בקרוב. אבל לדעתי הספורט הוא במכון - "תחרות יופי" זה על הבמה.

מצד שני, אנטון, ההשוואה שלך בכלל מיסודה לא צריכה להעשות כאן. למה סתם לערבב שני נושאים שלא קשורים. ההודעות שלך מנוסחות יפה אבל לכתוב אותם בפורום של פיתוח גוף זה סוג של התגרות. למה לא לרשום בפורום אימוני כח אם קיים אחד כזה?
האשם, אביב, בואו נרגיע את הרוחות קצת... אין צורך לרדת לפסים אישיים.

אני רוצה לעשות סדר למען מי שלא הבין.
מה בעצם קרה פה?
בא בנאדם, לכאורה מתנסח בנימוס, רהוט במידה משביעת רצון, לא מתלהם.
אבל כל מה שהוא עושה זה לעקוץ, להאיר כל מיני הערות מזלזלות, לרמוז כל מיני דברים נגד אנשים שנותנים את הדם שלהם לספורט שהם אוהבים.
נגד אנשים שמקריבים כל כך הרבה, מרצון כמובן אבל עדיין - מקריבים. קורעים את התחת. עומדים בדיאטות, מצליחים לעשות הישגים.
הוא לא אומר שמות, אבל הוא מזלזל, הוא עוקץ, הוא מטריל.
הוא מעלה לפורום פיתוח גוף תחרותי תמונות לא רלוונטיות של מתאבקים במשקל כבד של כל מיני ספורטאים מענפים אחרים, בשביל מה? בשביל להקניט.
בשביל להרגיז.
מאז שאני מנהל מקצועי בפורום הזה יש כאן אג'נדה.
הפורום נותן במה וכבוד לספורטאים ישראלים, הפורום אוהב אותם, הפורום רוצה אותם.
לבוא ולהגיד שרק שלושה ספורטאים שהשתתפו במר עולם הם מפתח גוף ולקרוא לשאר "מזדחלים"?
מבלי שהטיפוס הזה אפילו טרח לבוא פעם אחת ולראות תחרות?
מהיכן החוצפה?
אשאיר לאחרים לדבר עלי, ורצוי כאלה שגם ראו אותי פנים אל פנים, אבל סתם כמה שמות שעולים לי לראש: אנטון קולומויץ, יוסי אדרי, האשם, מישל טרוני, גדי טרוני, שביט ליבנה, אופיר בכר, אלברט, וובה, גלעד, ישראל, אלירן מורגן, מרדכי ביטון, מרדכי בוכניק, יודה בן נעים, חוסאם מאסרי, אדם מאשה, אבי פלדמן, יורה, כל אלה "מזדחלים"?
הם הרי ספורטאים למופת, אנשים שנראים מדהים בכל קנה מידה, ואלה היו רק כמה דוגמאות.
יש גרעין מעולה בארץ שהולך ומשתפר, וצריך לטפח ולעזור לו. לא לבוא ולנסות להוציא אוויר מהמפרשים.
שלד, אני מניח שהעלית תמונות של ספורטאי כוח, אולי שחקני פוטבול, העניין הוא שההשוואה ממש עקומה. אלה אנשים שעשו הישגים, שהצליחו במשהו ואילו הבחורצ'יק העלוב הזה, לא רק שלא מעז ומתחרה בענפים שהוא כן מגדיר כ"ספורט", אלא שכאשר הגיעו לכאן ה mma הוא נשאר מול המחשב ולא חשב להגיע ולתת כבוד, מה שמוכיח שהוא חרטא ברטה, או פקה פקה, או גם וגם.
לסיכום, למרות שזה מאוד מאתגר את היכולת הליברלית שלי לספוג בפורום שלי התקפות מכלומניק שמן כזה, בסופו של דבר הוא לא יהיה כאן יותר, אני לא ארשה את זה.
לכן אני מציע שוב לבחור להצהיר מרצונו על פרישה, לפני שיקבל באן מיקרו לכל החיים.
לך לכל הרוחות, אתה לא רצוי כאן חתיכת קנאי עלוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק