ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan
אז אם הוא רגיל לזה ומתאושש מהר כי הגוף שלו מאפשר לו,אז סבבה..אם לא שינוח יותר.
איך הגענו לוויכוח הדפוק הזה?כולה הבן אדם היה צריך קצת עזרה בקטע של המאזן הקלורי..
|
גם רצי מרתון אתיופיים שרצים קילומטר ב3 דקות לא מתאוששים מריצת 30 קילומטר אחרי יומיים, בגלל זה אמרתי מלכתחילה שיש אנשי מקצוע שהוא יכול לפנות אליהם כדי לראות תוצאות ולבנות תכנית איכותית ולא איזה חרטה שמישהו שלף מהמותן
ובקשר לויכוח דפוק, זה פשוט כואב לי לראות כל הודעה שניה בפורום הזה, שאומרים לאנשים דברים באוויר בלי ידע בתחום, או להפך ויותר גרוע, שכותבים טעויות ואנשים אוכלים את זה(כל מתאמן שני פה מקבל תכנית abc כהמלצה)
השאלה בפוסט הייתה איך משלבים אימון כוח עם ריצות של 25-30 קילומטר, לומר למישהו לאכול ויהיה בסדר, זאת הטעיה שסביר להניח תוביל לאימון יתר/פציעה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan
א.לא עשיתי קורס של 4 חודשים בווינגייט.
ב.הייתי שחקן כדורסל,הייתי שחיין,והייתי רץ למרחקים קצרים וארוכים,ככה שמבחינת נסיון אני מוכן לתת כמה עצות ולעזור לאימונים יותר טובים,תהיה בטוח שפותח הפוסט יודע מה זה "איש מקצוע" וסביר להניח שאם איש מקצוע כמו שאתה מגדיר היה נותן לו תוכנית אימונים ספציפית,הוא היה מקשיב לו ובצדק.
סה"כ באים לעזור לאנשים לא לעלות חיוך זדוני ולתת לבן אדם תוכנית כזאת או אחרת.
|
יש הבדל רציני בין לעשות ספורט לבין לאמן/להמליץ, גם אני הייתי שחיין 3 שנים, אבל אין סיכוי שאני יכול להכין שחיין לתחרות או לבנות לו תכנית אימונים אפקטיבית
ואמרתי לו שיפנה לאיש מקצוע, אין מאמני תריאטלון או ריצות ארוכות עם ידע שמסתובבים בחדרי כושר בדרך כלל
בקשר ללעזור, לפעמים עדיף פשוט להגיד שלא יודעים משהו מלהטעות
מקווה שאתה לא מרגיש שנפלתי עליך... אני פשוט לא סובל בולשיט ומעבר לזה אני לא אוסיף בפוסט הזה
בהצלחה לפותח הפוסט

SHUT UP AND SQUAT

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr