ציטוט:
פורסם במקור על ידי anabol
מילים כדוברנות.
ספורטפארם לא מגלים שהם מיבאים את אופטימום לארץ ושהם כותבים את מגזין dxl
ובעצם גורמים לכל הלקוחות לחשוב שמדובר ב 3 גופים בלתי קשורים, אבל בעצם זה אותו בן אדם מאחורה.
זאת אחת ההטעיות הכי גדולות.
מה שמצחיק, שבמגזין dxl מפרסמים ובוחרים את ספורטפארם כחנות המובילה בישראל,,, מה הפלא?
האם בכלל היו חנויות מתחרות?
למרות שספורטפארם מספרים לכולם כאילו לישראלבודי אין optimum ,,,, מה שספורפארם שוכחים הוא לספר שיש עוד יבואנים שמביאים מוצרים של optimum ולכן בישראלבודי המוצרים של אופטימום יותר זולים מספורטפארם. בעצם בישראלבודי יותר זולים מהיבואן של המוצר עצמו וזה אבסורד.
אני לא מבין מה עובר לספורטפארם בראש, הם חושבים שאם הם יסתירו את המידע הזה מהלקוחות, הלקוחות לא יגלו את זה לבד? בסופו של דבר כל שקר יוצא.
ספורטפארם = מייבאת optimum = מוציאה לאור dxl = הטעיה ושקר והסתרה מקהל הלקוחות.
|

אתה מכיר את זה שאתה קורא רעיון בdxl ואז כששואלים את הספורטאי על התזונה שלו הוא נותן תפריט שילדי:
קוטג'
קופסא טונה
ופתאום באמצע כתוב
"אחרי האימון אני שותה את אבקת החלבון פרוקומפלקס של אופטימום החברה המובילה בעולם לתוספי תזונה לספורטאים-הפרו קומפלקס מספק לי 10 סוגי חלבון במהירויות ספיגה שונות כדי להבטיח שגופי יקבל את כל חומצות האמינו שהוא צריך לספיגה מושלמת כדי שגופי יהיה מוכן ליום הבא! "
3 ביצים
שיבולת שועל
5 שניצלים
ואז ממשיכים את הראיון ושואלים אותו:
איפה אתה נוהג לקנות את תוספי התזונה שלך?
ופתאום:
אך ורק בחנות ספורט

הרשת המובילה והמצליחה אשר נותנת לי שירות מקצועי אדיב ויעיל כדי שאוכל להגיע לתוצאות הטובות ביותר!
אני תמיד נשפך מחדש מהקטעים האלו
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.