ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני עובד בשתי עבודות, יש לי ילדה קטנה בבית, ואני חי חיים של מפתח גוף מסביב לשעון, מה אתה אומר על זה?
וכשאני שומע קיטורים על "זה קשה" מסטודנטים זה רק גורם לי לגחך: אנשים אתם חיים בעולם של וולט דיסני, והייתי חותך לעצמי אצבע כדי להיות עכשיו סטודנט.
הכל עניין של רצון וסדר עדיפויות, אני פשוט לא מכיר שום דבר אחר חוץ מלאכול מסודר, בזמנים מסודרים, ולהתאמן חזק.
|
שמע, אני לא מזלזל בך ולא באף אחד, לא ברור למה אתה מזלזל באחרים
אני רוצה לראות אותך סטודנט להנדסה(לא תעשיה וניהול, משהו נורמלי) או סטודנט לרפואה, עובד בשליש משרה כדי לשלם על ההוצאות החודשיות+ רכב+ אוניברסיטה ואומר שזה עולם של וולט דיסני.
פיזית, לימודים+ חצי משרה ואתה יוצא מהבית בשעה 7 בבוקר וחוזר ב20:00, אחרי חדר כושר אתה מגיע הביתה ב22:00, לפעמים צריך לחזור על החומר ואם יש תקופת מבחנים, לא רואה סופי שבוע יותר מדי, מה גם שאין לך גרוש על התחת כי למדינה שלך לא ממש אכפת ששירתת 3 שנים ושאין לך גרוש על התחת
עכשיו לקחת סטודנטית לחינוך מיוחד מסמינר הקיבוצים או מישהו שלומד מדעי הרוח ויושבים בדשא ולהגיד שהם מייצגים את הסטודנטים זה נחמד, אבל זה כמו שאני אשווה ילד בן 19 שמתאמן 6 פעמים בשבוע ורוצה להתנפח לבילדר מקצועי, זאת תהיה השוואה חסרת בסיס

SHUT UP AND SQUAT

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr