צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-11, 21:55   #4
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

בקשר למשפט האחרון הוא נשמע פשוט אבל זה משהו שנהיה טריקי אתה תצטרך לחפש יותר מידע לבד, אני אשתדל לתת לך את העקרונות.

השיטה שבדר"כ עובדת זה ללכת למחשבון bmr ולהכניס שם את המידע שתקף לגביך(גיל, גובה, סוג עבודה וכו').
אתה תקבל בחזרה מהמחשבון מספר, שמייצג כמה קלוריות הגוף שלך שורף ביום(בערך). בשביל לרדת במשקל ובאחוזי השומן התפריט התזונתי שלך יצטרך לעמוד על פחות קלוריות ממה שהמחשבון הראה לך(בוא נגיד שבממוצע צריך שהמספר יהיה בערך 500 קלוריות פחות מהbmr).
אחר כך אתה מחשב את כמות החלבון שאתה צריך ליום: 85*2 = 170 גרם חלבון ביום.
בעזרת אתרים שמחשבים קלוריות וחלבון בכל מאכל אתה תוכל להרכיב תפריט שנותן לך 170 גרם ביום (כמובן שזה נפרש למשך כמה ארוחות שיש ביום)
אח"כ תראה כמה קלוריות מורכבות מהתפריט שלך, תשלים את השאר עם שומן איכותי (שמן זית, אבוקדו זיתים וכו').
עכשיו הקלוריות שקיבלת מהתפריט החדש שלך צריכות להיות בערך 500 פחות מהbmr.
יום אחד בשבוע נהוג לעשות העמסת פחמימות מכל מיני סיבות שאין לי כוח להיכנס אליהן, זה פשוט עוזר לך לא להיתקע בחיטוב, מורידים את השומן ומכניסים המון פחמימה ונמצאים ב500 מעל הbmr.
עם הזמן אתה כנראה תצטרך להוסיף אירובי כדי להוריד עוד קלוריות.
תתחיל בהתחלה עם קצת אירובי ותעלה בהדרגה, זה לא משנה איזה סוג אירובי.
והתוכנית עוזרת לא לפרק שריר כמו שאמרת.
זה תמצית הרעיון.
תנסה לחפש באינרנט מידע על חיטוב ועל העמסת פחמימות (carb loading).

אני רוצה להגיד שהשיטה שאני נתתי זה שיטה שמורידה את הפחמימה לגמרי במשך השבוע, זה שיטה אחת ולא חייבים ללכת רק על פיה, יש כאלו שמורידים את הפחמימה בהדרגה מהתפריט.
יש המון שיטות, זו אחת מהן.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט