צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-02-11, 22:26   #3
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

לא היית צריך לשים תמונות חצי מהאנשים פה למדו קורס מדריכים צצצצצצ
בכל מקרה, אני מציע שתצלם טיפה יותר מרחוק את הסקוואט והדדליפט, אל תעלה עדיין במשקלים בצורה מהירה, תעבוד טוב על טכניקה עד שאתה ממש שולט בתנועה. אל תרוץ במשקלים עד שהטכניקה לא טובה מספיק.
אני הייתי רוצה לראות עוד שבוע וחצי שבועיים של סרטוני טכניקה ב80% עומס ולראות אם אתה שולט באמת בתנועה.

בקשר ללחצים וכאבים הרבה פעמים אלה שרירים למרות שמרגישים את זה בברכיים/fascia בעיקר בפלג גוף תחתון, לי זה קרה השבוע ובדרך כלל זה סימן הכי מובהק לעובדה שאתה לא מתאושש כמו שצריך(כי הטכניקה שלך בסה"כ לא ברצפה, יש בסיס טוב)- תנסה לעבוד בשבוע יחסית קל, להתמקד בטכניקה, ובאמת להתאושש כמו שצריך(אוכל+שינה)
אלא אם כן יש כאבים חזקים אל תדאג ישר, תנסה לעשות מתיחות לרגליים, הן מקלות בדרך כלל על המפרקים(בלי קשר לדומס) ונותנות תחושה הרבה יותר קלילה.

תצלם גם סרטון אחד/שניים של הסקוואט מאחורה, שנראה שאין רגל דומיננטית מדי אולי זאת הסיבה לכאבים

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט