צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-11, 22:04   #45
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

טוב אז כמה בעיות וסוגיות העלתם כאן בעיקרן מה נשים אוהבות או לא אוהבות....
קודם כל ולצערי חסר בפורום הזה כמה בודיבילדרים כי זה אם לא שכחתם פורום "פתוח גוף תחרותי"אז אין בכלל מקום פה לדיבורים על דברים אחרים כמו מייקל לואיס בתחתונים ...יש פורומים מיוחדים לשיחות כאלה ...
הפורום הזה נבנה למפתחי גוף ולאנשים שאוהבים את התחום.....בודיבילדינג עם כל מה שבא איתו ...מסה תחרויות רגשות דיאטות וכל דבר אחר שקשור לטופיק הזה בלבד.
לגבי בחורות נשים...בלי להשתחצן כנס אלי לפייס ותראה מה יש להם להגיד על שרירים גדולים.
אני לא שולל את העובדה שהרבה בנות או אנשים קל להם יותר להתחבר או לקבל אנשים רזים עם קוביות וטיפה בייספס שקוטרו מגיע בקושי ל35 ...ועל זה אני אומר זכותם...ולכן גם אנשים כאלה שהם "המיינסטרים" חותמים על קמפיינים ומופיעים בפרסומות...אבל גם לנו לא חסר.
שנית ועכשיו בנימה יותר רצינית .אני מרחם על הבחורה שתצא עם בחור רק בגלל מראהו החיצוני לטוב או לרע ....ואלייך ניגרי הסכמתי עם כל מה שאתה אומר עד שהגעת לקטע שבחורה אמורה להרגיש יותר בטוחה עם בודיבילדר...סלח לי אחי אבל זה בולשיט...יש אנשים גדולים שהם חסרי עמוד שדרה אחי שלא הייתי מפקיד את חיי הכלב שלי בידיו ולעומת זאת יש אנשים רזים שממש ניתן לשמוח עליהם ואת זה אני אומר מניסיון ...בקיצור גבר נמדד בפרמטרים שונים...לסבעיה עם בןדיבילדינג ...פשוט תרדו מזה ..תתקדמו הלאה אחים שלי. ואל תערערו את בטחונם של אנשים שזה כל החיים שלהם..כבדו אותם ואת עצמכם.