ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01
טוב אז כמה בעיות וסוגיות העלתם כאן בעיקרן מה נשים אוהבות או לא אוהבות....
קודם כל ולצערי חסר בפורום הזה כמה בודיבילדרים כי זה אם לא שכחתם פורום "פתוח גוף תחרותי"אז אין בכלל מקום פה לדיבורים על דברים אחרים כמו מייקל לואיס בתחתונים ...יש פורומים מיוחדים לשיחות כאלה ...
הפורום הזה נבנה למפתחי גוף ולאנשים שאוהבים את התחום.....בודיבילדינג עם כל מה שבא איתו ...מסה תחרויות רגשות דיאטות וכל דבר אחר שקשור לטופיק הזה בלבד.
לגבי בחורות נשים...בלי להשתחצן כנס אלי לפייס ותראה מה יש להם להגיד על שרירים גדולים.
אני לא שולל את העובדה שהרבה בנות או אנשים קל להם יותר להתחבר או לקבל אנשים רזים עם קוביות וטיפה בייספס שקוטרו מגיע בקושי ל35 ...ועל זה אני אומר זכותם...ולכן גם אנשים כאלה שהם "המיינסטרים" חותמים על קמפיינים ומופיעים בפרסומות...אבל גם לנו לא חסר.
שנית ועכשיו בנימה יותר רצינית .אני מרחם על הבחורה שתצא עם בחור רק בגלל מראהו החיצוני לטוב או לרע ....ואלייך ניגרי הסכמתי עם כל מה שאתה אומר עד שהגעת לקטע שבחורה אמורה להרגיש יותר בטוחה עם בודיבילדר...סלח לי אחי אבל זה בולשיט...יש אנשים גדולים שהם חסרי עמוד שדרה אחי שלא הייתי מפקיד את חיי הכלב שלי בידיו ולעומת זאת יש אנשים רזים שממש ניתן לשמוח עליהם ואת זה אני אומר מניסיון ...בקיצור גבר נמדד בפרמטרים שונים...לסבעיה עם בןדיבילדינג ...פשוט תרדו מזה ..תתקדמו הלאה אחים שלי. ואל תערערו את בטחונם של אנשים שזה כל החיים שלהם..כבדו אותם ואת עצמכם.
|
אני נוטה להסכים איתך, אני חושב שמה שהתכוונתה להגיד אמר כבר אד כוהן (ביל סטאר) הפווארליפטר הידוע:
"אני בדרך כלל ממשיך להסתכל לאותו כיוון כי אני נהנה לצפות במעשי גבורה של חוזק וכוח. מבחינת אופן האימון שלהם ניתן להגיע מהר מאוד למסקנה שהם מעולם לא הזיזו משקל כבד, ושהרצועות הן בסופו של דבר חלק מהתחפושת ותו לא. במקרים שהם כן משתמשים בהן, הם קושרים את עצמם לאיזו מכונה שעובדת על הרחב-גבי או לגרביטון שמאפשר מתח בסופינציה.
פעם אפילו ראיתי מוטציה שעשתה שראגס עם רצועות. הוא שקל יותר מ-115 קילו והיו לו ידיים בגודל של מדינה קטנה בארצות הברית, אבל המשקל שהוא הרים בשראגס היה 100 קילו. זה כמובן לא הפריע לו לצעוק כל חזרה ולגרום לכל אחד במכון להפסיק את האימון ולהסתכל עליו – מה שהייתה כנראה הכוונה האמיתית שלו.
היצורים המנופחים האלו באמת מאמינים שהם אלה שזוכים להערכה מצד באי המכון, שמסתכלים עליהם כעל סופרמן לעומת אחרים, אבל האמת שהם טועים. הם מוצגים כפריקים – ולא במובן החיובי – מכיוון שהם לא באמת חזקים ולא משתמשים בשרירים שלהם בשביל שום סיבה אחרת פרט להרשים את האגו שלהם. הם לא יותר מאשר תועבה, ליצנים.
אם לאדם אין מספיק כוח כדי לתת משנה תוקף למסת השריר הגדולה שלו, הוא בדיחה."
אני חושב שאין דרך טובה יותר להעביר את המסר שהוא ניסה להעביר!
כמובן שהוא לא מכליל אבל כולנו יודעים במה מדובר (זה רק ציטוט של חלק מהמאמר)