18-03-11, 08:00
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron
ניגרי אני לא מבין מה אתה עוד מגיב כאן הרי ברור ש90% מהפורום זה מקולקלים וhaters רציניים אז מה זה משנה מה אתה תגיד ועם אמרת יפה ועם אכפת לך? הם לא זורקים זין לא על התחום ולא על האנשים, מי שעוסק בזה אפילו לא ראוי להקרא ספורטאי בעניהם. עם אתה לא עושה ss וכו' ואוכל 200 גרם שומן אתה נחשב כאן ליצן גמור.. ואני מבין שגם אד כ1הן חושב שאנשים כמו פיל הית' [חלשים ביחס למסה] הם ליצנים טוטאליים אז שיהנו מהפורום ומהספורט שלהם,בכבוד, אבל אתה לא צריך לסבול ייחס כזה,אף אחד לא צריך.
בכל מקרה, פורים שמח לכולם.
|
דניאל
אלף: איזה יחס? באמת נראה לך שאני נעלב מילד שמלקק את החלב שאימאל'ה הכינה לו? שלא עבר כלום בחיים? שמסתתר מאחורי מחשב וברקורד שלו אין אפילו הופעה על במת מסיבת סיום תיכון?
בית: אס אס ו 200 גרם שומן זה בסדר, אם אנשים רוצים לחיות בתחושה שהם מפלצות אני האחרון שאפריע להם, אבל אתה לא נחשב פה לליצן אלא אם אתה עושה מעצמך כזה. אם איזה ילד כאפות כותב הערה עאלק צינית ב 12 אגורות ומרגיש שזה עושה לו זין גדול, וואלה אחי אני אפרגן לו. אם הוא יעשה את זה עוד כמה פעמים, הוא יקבל באן מיקרו. יכול להיות שגם זה ישפר לו את האגו הרופס במשהו, שכן התייחסו אליו (מה שלא קורה בדרך כלל), אבל אם אני יכול לעזור במשהו אז למה לא.
גימל: אני כאן מכמה סיבות, האחת והעיקרית היא שאני מתפרנס, השנייה היא שאני כותב לא רק למי שמשתתף בפורום אלא לכלל הקהילה - שכולה, תתפלא, קוראת כאן.
ואני מקבל הרבה תגובות מאנשים שאני מעריך, הרבה מאוד.
באופן לא רשמי אני הפכתי לדובר של הקהילה הזאת, ויש בכך טעם, גם אם כמה ילדודס שאבאל'ה עושה להם סנדוויץ' לבית ספר ושעוד לא ירדו למצב 2 בטירונות מנסים לשחק איתי בקקה, מאחורי המחשב כמובן.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|