צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-03-11, 13:57   #60
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai 22 צפה בהודעה
חבל שאתה מגיב ככה, אם התכוונת להודעה שכתבתי אז הכוונה לא היית להרגיז אותך בחור!

אני חושב שהציטוט שהבאתי כאן המחיש בצורה מאלפת את מה שהאשם אמר, אתה טענתה שבחורה מרגישה יותר בטוחה ליד הגבר שלה אם הוא בילדר, הוא סתר אותך כי זו שטות גמורה, הדבר היחיד שעשיתי היה להביא ציטוט לדברים שהזדהתי בהודעה של האשם, שבילדינג לא שווה בהכרח כוח.

מכאן ועד לרפש שזרקתה לכל עבר יש מרחק גדול וחבל, כי הפורום לפי מה שאני יודע נועד לפלורליזם ולא לסתימת פיות("אם הוא יעשה את זה עוד כמה פעמים, הוא יקבל באן מיקרו"), אף אחד עדיין לא זילזל בך / עמיתך למקצוע, ההפך הוא הנכון יש כבוד לאנשים שמשקיעים 100% מזמנם במראה החיצוני שלהם והם ללא ספק צריכים לקבל את התשואות על כך.

זה קצת משעשע לראות תגובה בנוסח שלעיל כתגובה למה שbill אמר ולא אני (מעניין אם גם הוא ילד כאפות שמלקק חלב מהידיים של אבא ואמא)

הציטוט שהובא העלה על הכתב את מה שהולך במכוני כושר בעולם ומן הסתם גם בארצנו הקטנטונת.

א. "אס אס ו 200 גרם שומן זה בסדר, אם אנשים רוצים לחיות בתחושה שהם מפלצות אני האחרון שאפריע להם" - לא יפה לזלזל אני חושב שיש מספיק עדויות במקום הזה לאנשים שעשו ss ודומיהם והגיעו להישגים נאים +, מפלצות הם עדיין לא נהיו, אבל משקל מפלצתי על המוט בהחלט שכן היה שם.

ב. "אם איזה ילד כאפות כותב הערה עאלק צינית ב 12 אגורות" - זה ממש לא היה בציניות, אצינות גמורה

ג. "גם אם כמה ילדודס שאבאל'ה עושה להם סנדוויץ' לבית ספר ושעוד לא ירדו למצב 2 בטירונות מנסים לשחק איתי בקקה, מאחורי המחשב כמובן" - אבא לא עושה לי סנדביץ' כי אין לי אחד כזה, מצב 2 בטירונות סיימתי לפני כ"כ הרבה זמן שאני אפילו כבר לא זוכר כמה, ואף אחד לא מנסה לשחק איתך בקקה (זה מלכלך את הידיים).

במקום לקחת את זה למקום של "אני הגבר ואתם הילדים" תנסה להקשיב ולענות לעניין, כמו שאתה עושה ברוב המקרים.

שבת שלום וחג שמח.

לא התכוונתי אליך. יש כמה כלומניקים שמנסים להתגרות, אתה לא אחד מהם.
מי שמתבטא בכבוד אני מכבד אותו בחזרה גם אם הוא לא מסכים איתי.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט