ציטוט:
פורסם במקור על ידי טייני
תודה על התשובה שי.
אני לא רואה את עצמי כמתאמן מתקדם, זו לא הסיבה שהלכתי על לינארית. בתוכניות כח אני ברמת מתחיל חד וחלק, הלכתי על לינארית מהסיבה שבss אתה אוכל כמו שצריך לאכול אבל העלות היא אחוזי שומן. כרגע אני לא רוצה לזרוק את מה שהשקעתי עד עכשיו (ותאמין לי זה הרבה, לא רק כלכלית), ולכן אני לא רוצה להכנס לss בלי לאכול כמו בנאדם בלב שלם בלי דאגות לאחוזי שומן.
להעלות מאסה יותר מברור לי שאני לא יעלה וזה לא משנה פיצולים או כח מהסיבה שאני אוכל תפריט של חיטוב (גועל נפש) ואני גם ככה בגירעון קלורי.
השאלה אם לינארית תהיה אפקטיבית כמו ab כי סה"כ אין בכלל מה להשוות מבחינת הנאה מהאימון- בפיצולים הייתי הולך בכח למכון ובלי חשק, ולעומת זאת כרגע עם ה5x5 אני מתבאס שאני צריך לחכות יום לנוח במקום ללכת למכון (ואני אחד שעובד פיזית ביום יום)...
Ss תגיע אין ספק, אבל בזמן יותר מאוחר מהסיבות שציינתי.
|
אז בוא אני אענה לך קצר וקולע לפחות לגבי הלינארית:
1-משבוע 4 אתה מתחיל לעלות משקלים, ככה שכמו ששלד אמר לי בהתחלה (יו אני לא מאמין איזה טירון אני) "בימים של מנוחה אני קם בבוקר עם חיוך".
2- בלינארית אתה צריך לאכול בדיוק כמו ב ss שניהם אותו עיקרון, רק שהלינארית זה שבועי וss זה מאימון לאימון, הבנתי על עצמי שהלינארית בעצם פונה לקהל שלא יכול להתקדם מאימון לאימון, אבל דחילק אם אושר יכול להתקדם מאימון לאימון במשקלים שהוא מעיף, אז בוודאי שגם אנחנו יכולים.
3- אם אתה חושב שאתה לא תאכל בלינארית, שוב אתה טועה ובגדול.
4- לינארית או ab, אז בוודאי שab אם המטרה היא לשמור על החיטוב וזה בדיוק מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת.
5- ss" תגיע אין ספק אבל בזמן יותר מאוחר מהסיבות שציינתי" - ויפה שעה אחת קודם לפני שמתחילים לעשות טעויות ואז מתבאסים שלא מתקדמים...
חבל אחי הראש בקיר זה תפקיד של הכורדים, אתה תלמד מהטעויות שלהם