צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-04-11, 04:59   #11
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טייני צפה בהודעה
תודה על התשובה שי.
אני לא רואה את עצמי כמתאמן מתקדם, זו לא הסיבה שהלכתי על לינארית. בתוכניות כח אני ברמת מתחיל חד וחלק, הלכתי על לינארית מהסיבה שבss אתה אוכל כמו שצריך לאכול אבל העלות היא אחוזי שומן. כרגע אני לא רוצה לזרוק את מה שהשקעתי עד עכשיו (ותאמין לי זה הרבה, לא רק כלכלית), ולכן אני לא רוצה להכנס לss בלי לאכול כמו בנאדם בלב שלם בלי דאגות לאחוזי שומן.
להעלות מאסה יותר מברור לי שאני לא יעלה וזה לא משנה פיצולים או כח מהסיבה שאני אוכל תפריט של חיטוב (גועל נפש) ואני גם ככה בגירעון קלורי.

השאלה אם לינארית תהיה אפקטיבית כמו ab כי סה"כ אין בכלל מה להשוות מבחינת הנאה מהאימון- בפיצולים הייתי הולך בכח למכון ובלי חשק, ולעומת זאת כרגע עם ה5x5 אני מתבאס שאני צריך לחכות יום לנוח במקום ללכת למכון (ואני אחד שעובד פיזית ביום יום)...

Ss תגיע אין ספק, אבל בזמן יותר מאוחר מהסיבות שציינתי.

לפני שאתה דואג לאחוז שומן כדאי מאוד שיהיה שריר שיגבה את זה

דבר שני, ובלי שום קשר, ברגע שאתה תעלה תסקבט שלך מנגיד 30 ק"ג ל100, ההרכב גוף שלך ישתנה (ולא רק באיזורים בהם הסקבט עובד)
עוד קילוגרמים למוט = עוד שריר
עוד שריר = שריפת שומן ברמה גבוהה יותר
עוד שריר = עוד משקל גוף
עוד משקל גוף = bmr גבוה יותר (וזה לטובתך)
אימונים עצימים גוררים איתם עלייה מינימלית בשומן אם בכלל.

מי שעלה יותר מדי שומן בss פשוט לא עשה אותה כמו שצריך, וזה בדרך כלל נופל בסקבט.
מעטים האנשים שהגיעו ל3 פלטות בסקבט בss, רק לאחרונה כשהמסר נהיה ברור אנשים התחילו להבין שאין מה לסיים תתכנית עם פחות מ3 פלטות.

כל ההתעסקות המיותרת בשומן היא מפגרת, אתה לא באדיבילדר ואני די בטוח שעוד 2-3 קילו שומן לא ישנו את המהות של המראה שלך בכל מקרה, ואני בכלל לא רומז או אומר שתעלה 2-3 קילו שומן.

עוד 100 קילו לסקבט (ואני די בטוח שאתה במצב שאתה יכול לעשות את זה אם אתה אומר שלא היה לכם כלוב)
עוד 100 קילו לדדליפט
עוד 20-30 קילו לבנץ'

יוסיפו לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שריר.
לבן אדם שרירי יש פחות צורך בחיטוב, והחיטוב של בן אדם שרירי הוא קצר וקל הרבה יותר.
ושוב, כל זה JUST IN CASE.
אם תעבוד כמו שצריך, שזה אומר לקרוא תספר, לפתוח לוג, להעלות סרטונים ולהתמיד בדברים האלה, אתה לא תעשה טעויות שאחרים כבר עשו ואתה תמקסם את כל התכנית והגוף שלך.

אני לא יודע מי החליט שהליניארית כל כך טובה לחיטוב, היא לא הכי גרועה אבל בהחלט יש דברים עדיפים.
SS בוודאי שלא לחיטוב, אבל זה קצת אבסורד לחטב לפני שבכלל מגיעים לרמה מסוימת, ואני מתאר לעצמי שאתה לא אבי ביטר.

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 11-04-11 בשעה 05:04.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט