ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הבוקר
ובדיוק בגלל הסיבה הזאת התחום הזה לא יתקדם לשום מקום בארץ, כי אין לו קהל לצערי.
בארה"ב אף אחד לא היה מתבטא בצורה כזאת כי בילדרים זה לא דבר יוצא דופן בחיי היום יום שם, ויש המון כבוד והערכה.... רק פה בארץ כולם מבינים הכל ויודעים הכל ומותחים ביקורת וקוטלים כי הם לא רגילים לראות את זה...
שים לב איך איציק זוהר זז באי נוחות על הכיסא אחרי שהוא ראה את מאור... אותי זה ממש הרגיז כל התגובות שם, אתם לא יכולים להיראות כמוהו כי אתם עצלנים וקנאים אבל ראבק לפחות תפרגנו לבנאדם שקורע את התחת בשביל להגיע לתוצאות האלה.
|
תהיה בטוח שגם בארה"ב אתה תמצא תוכניות שעושות צחוק ממפתחי גוף. ככה זה כשתחום מסויים הוא בפה מלא מוטציה של בן אנוש. מתייחסים אליו כאל חריג, לטוב ולרע.
דעתי בנושא בכלל לא משנה, הרי גם מפתחי גוף בעצמם אוהבים לקרוא אחד לשני מפלצת, מוטציה, פריק, חייזר או לא יודע מה. ככה זה מצטייר בפני האוכלוסיה הכללית שניגרי אוהב לקרוא לה אפסים מאופסים (שלא ברור לי למה, רק כי בן אדם בחר שלא מעניין אותו להתפתח למימדים עצומים ולהפגין את גופו בפומבי?)
יש לי עוד המון לומר בנושא אבל אני לא רוצה לחמם פה את האווירה, אני פשוט בהלם כל פעם מחדש מהבכיינות האין סופית הזאת שנשפכת כאן. יש רוכבי אופניים שרוכבים במשך חודש שלם על הרים וגבעות ולא תשמע מהם מילה על כמה קשה להם או כמה הם מקריבים או לא יודע מה.
יש ספרינטרים שהדבר היחיד שהם צריכים זה רגליים בריאות וזה אף פעם לא קורה, תמיד יש להם מתיחות או שברי מאמץ או דלקות או השם יודע מה ואתה לא תשמע אותם מתבכיינים.
מה לגבי הודפי כדור ברזל? הם עצומים, שמנים, נראים כמו משאיות וזה די נפוץ שצוחקים עליהם. איפה הם בוכים? אה, הם לא.
חלאס, בחייאת דינאק, זה לא אתם נגד העולם. מי שאוהב פיתוח גוף שיבושם לו, ומי שלא, גם.