צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-05-11, 12:40   #3
Jack3D
Banned

כללי:: פיצולים ונהנים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
איגור. ככל שיש לך יותר משקל על המוט ככה המסת שריר שלך יותר גדולה בזכות התזונה דבר כזה יכול לקרות. כנראה שהתבלבלת

אגב אם ליצן יעשה את התוכנית הכי גרועה בעולם גם אם הוא יאכל כמו שצריך הוא לא ייגדל מצטער להגיד לך.
ולא אמרתי שss תוכנית אלוהית , אבל אני עדיין חושב שזה טפשי לפצל שהמשקלים ברצפה זה הכל
הכוונה היא לא הייתה שאני מרים 80 קילו , אני יכול להרים 95 6חזרות אבל מעדיף 85 למשך 8 חזרות.

ואני מתאמן 9 חודשים , התחלתי מ67 קילו.

godam - איזה ביקורת נתת לי , כשהעלתי תמונה הייתי כפול ממך בגודל ואמרת לי " חסר לך בשר " כשתעקוף אותי בצורה ובגדול אכבד את מה שאתה אומר.

ולגבי כל הזינוי מח על SS ועל פיצולים.

אני שבוע אחד עושה דדליפט וסקוואט שבוע אחר מעיף את זה. חודש אחרי עושה ABC חודש אחרי זה עושה ABCD תמיד משחק וכל חודש אני גודל עוד ועוד ועוד.. כשאני יעלה תמונות עדכניות בהשוואה להרבה אנשים פה - נדבר.

ובשורה תחתונה , לא משנה כמה אתה מרים כמה משקל בבנץ בפרס בדדליפט או בסקוואט \ כמה סטים אתה עושה כמה חזרות אתה עושה מה התזונה שלך - בסופו של דבר משנה איך אתה נראה, מה איכפת לי להיות גדול ולהרים פחות מליפטר שמן ומסריח הרי המטרה של רובינו היא בסופו של דבר להגיע לתוצאה יפה בחיטוב עם קפצונים או בלי אבל נשאיר את זה בצד - וזאת התשובה הסופית לכל הזיוני מח של כוווולללננוווו פה!.

נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 24-05-11 בשעה 12:48.
Jack3D מנותק   הגב עם ציטוט