צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-05-11, 15:28   #131
Jack3D
Banned

כללי:: פיצולים ונהנים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
זה לא ויכוח, אבל קח שני אנשים שחצי שנה מתאמנים בחדר כושר שוקלים 70 קילו, אחד יעשה ab אחד יעשה ss, תשווה מבין שניהם מי עלה במאסת שריר, קח את קובה פה מהפורום, התחיל תוכנית על 70-72 קילו וסיים על 83 חטוב על א"ש די דומה, זה מספרים דמיוניים אולי אבל עובדתית אנשים עולים 9-10 קילו מאסת גוף חיונית
מאמין שגודם התחיל מנתונים דומים, הרגליים היו קטנות וגב חלש והוא שקל בערך 70-72, עוד חודש של מאסה ואח"כ חיטוב ואז נראה מה יצא, מה שבטוח יד 40 לא תהיה לו כי הוא לא מפמפם כל היום
אף אחד לא אמר לא לפצל, אבל אחרי חודש בחדר כושר להתחיל לשחק עם הרחקות כתפיים ופרפר ולבודד עם סופר סטים ולא יודע מה זה לא מועיל, אחרי שיש בסיס כלשהו זה אפשרי

בתכנית כזאת רוב המאסה מרוכזת בשרירים הגדולים(לזה היא נבנתה) ועולה ברגליים, בזוקפי גב, ברחב גבי, ובחזה, אחרי חיטוב יהיה אפשר לראות תוצאות של לפני ואחרי.
אני שוקל 97 קילו על 17% שומן בערך, על 89-90 אני אהיה בא"ש נמוך כבר, אבל אני לא אראה כמו מי שעושה סופר סטים לידיים ומלא סטים לחזה כי המאסה אצלי תתרכז בפלג גוף תחתון ובגב יותר מעליון, ולי אין בעיה עם זה שהיד שלי 41 ולא 47, כי אני לא מחפש את זה.
מי שמחפש שרירי חוף(בייספס, בטן) שלא יעשה ss
התחלתי 67 קילו ב8 חודשים הגעתי ל87.5 על 17%שומן. והייתי 80מחוטב.
וכן , עשיתי abc - שלא נדבר שמתוך ה8 חודשים 4 לא ידעתי מה זה תזונה כי הייתי בתחילת דרכי.

בקיצור חבריינו , תאכל הרבה נכון וטוב , תתאמן חזק עם טווח תנועה טוב ותראה תוצאות.

מסכים?
Jack3D מנותק   הגב עם ציטוט