ציטוט:
פורסם במקור על ידי breathingset
אל תקפצו על הבן אדם , לכל אחד הגנטיקה שלו והמטרה שלנו פה , כולם , זה להביס אותה או יותר נכון לנתב אותה.
גם אני עובד אולי לא במשמרות אבל שעות ארוכות וגם לי התאבון מת , את האמת אני ויתרתי על המיתוס של השישה ארוחות אני אוכל 3 ארוחות סה"כ בין 2000 ל3000 קלוריות תלוי ביום , יום אימונים של רגליים אני מנסה לסגור אפילו יותר מזה אני מניח שבמשקל שלי 2000 זה גרעון גם לא קטן.
החוכמה היא לשלב את זה לאורח החיים עם מספיק גמישות ששום דבר לא יפרץ (כן גם החיים אחרי שאש המוטיבציה עוברת למצב שגרה)
על כל פנים הבעייה מבחינתי במאסה נקייה במשקלים האלה היא שאנשים ברוב המקרים לא עולים במאסה בכלל עולים במשקלים עבודה נתקעים ואז כשהם כן עולים במאסה הם פספסו את הפרוגרס וההעמסה ההדרגתית מה שעלול לפגוע
חייבים מאסה שתראה מלוכלכת העלייה במשקל כמעט מובטחת , אין ממילא הרבה שומן שיצטבר במשקלים האלה וכן תגדל הכרס אבל אחרי זה יש ידע איך למתן אותה בלי נסיון אישי של מה שעובד אפשר להתאמן שנים בלי תוצאות.
|
אחלה תשובה תודה רבה.
אתה גם שחיף אחי?
מה זה רק עלייה מלוכלכת?
מ1,500 קלוריות ביום לתפריט כזה זה נחשב מלוכלך?
סה"כ קלוריות: 2895 קלוריות
סה"כ חלבון: 164.9 גרם
סה"כ שומן: 53.2 גרם
סה"כ פחמימות: 432.4 גרם
סה"כ כולסטרול: 417.8 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 18.2 גרם
אם יש הפסקה של 6-7 שעות בין ארוחות הגוף יפרק שריר או שזה מיתוס?
זה מה שאכלתי ד"א בלי בעיה
אני מרגיש שהקיבה שלי נותנת לי לאחסן יותר אוכל מיום ליום, זה הגיוני או שאני אוכל סרט?!
אורז חום מבושל כוס אורז 232 קלוריות הסר
אורז חום מבושל 100 גרם 118 קלוריות הסר
יוגורט 3% 200 גרם 129 קלוריות הסר
אורז חום מבושל 2 כוסות אורז 464 קלוריות הסר
חזה עוף מבושל 200 גרם 288 קלוריות הסר
בירה לבנה בקבוק 180 קלוריות הסר
אורז חום מבושל 3 כוסות אורז 696 קלוריות הסר
ביצה קשה ביצה מספר 2 (m-l) 85 קלוריות הסר
ביצה (חלבון) 3 חלבוני ביצים 61 קלוריות הסר
ביצה (חלבון) חלבון ביצה 20 קלוריות הסר
אורז חום מבושל כוס אורז 232 קלוריות הסר
שקדים 10 גרם 62 קלוריות הסר
אגוזי מלך 20 גרם 138 קלוריות הסר
טונה בשמן (משומר) 100 גרם 190 קלוריות
ללכת לישון ב2 או 3 בלילה זה לא בריא ויכול להפריע לי בעליה?
פשוט אני בא מבית שאוכלים בו 2 3 ארוחות קטנות-בינוניות ביום ואין ארוחות קבועות. האחים שלי הרבה יותר מלאים ממני בהבדל של 15-20 ק"ג. אני הכי רזה ואני לא מבין את זה כי אבא שלי היה פעם שור ואמא שלי שמנה למרות שהיא אוכלת מעט, בכלל כולם אצלי במשפחה אוכלים ממש מעט (להערכתי 1,600 קל') ואני מפרגן.
מאוד שמחתי ומאוד אשמח לקבל תשובות לשאלות החדשות.
תודה רבה.