צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-10-11, 17:32   #68
zivgin
נציג חנות ישראלבודי

הסמל האישי שלzivgin

נדב, לתת 2-3 אנשים כדוגמא לטענה שלך זה פשוט מגוחך, אם אתה לא מבין את זה, יש פה בעיה.
רן אגב, התחיל כמפתח גוף כביכול, עד היום יש איפשהו כרזות של קסנדרין אקסטרים(שורף שומן) עם התמונה שלו איפשהו בישראלבודי.
זה שנראה לך מגוחך שיבוא אליך בודיבילדר ויגיד לך לעשות יותר חזרות כדי להתחזק, זה כמו שאתה תבוא ותגיד למפתח גוף לעשות פחות חזרות כדי לקבל היפרטרופיה, אני לא מבין למה לכם מותר ולמפתחי גוף אסור?

להגיד בד"כ שפאורליפטרים גדלים מהר יותר(במאסת שריר) מבודיבילדרים זה דבילי,
הם עולים יותר במשקל זה כן(כי הם צורכים יותר קל') אבל לא מתפתחים מבחינת היקפי שריר יותר מהר מבודיבילדרים ולתת לי 2 דוגמאות זה דבילי.
רוני קולמן בזמנו התחיל כפאורליפטר ולא נראה לי שהוא היה זוכה בשום תחרות של פיתוח גוף עם איך שהוא היה נראה.
כשהוא התחיל לעבור לאימונים נכונים הוא גם גדל התפתח והשתפר.
אם אתה מדבר על בילדרים טבעיים, אתה יכול להביא איזה "פאוורליפטר" שאתה מכיר לסניף פה בכ"ס לעמוד ליד דניאל, הוא יגמד אותו...
וגם הארדמור מהפורום, אותו סיפור.

בקשר למה שgmt+ אמר, אני בגדול מסכים.
אבל אני לא מבין מה מפליא אותך שמלמים את החבר'ה האלה מרימים 350 ק"ג סקוואט+
מה מפליא אותך? שיווק? ושאומרים לך שרדבול נותן לך כנפיים אתה מרים גבה?
ושאומרים לך שכשאתה באמת צמא שתה ספרייט כי משקה אחר לא מרווה זה נראה לך הגיוני?
וכשלוקחים בנאדם שהתאמן 4+ שנים בחד"כ מורחים עליו שמן והוא מגיע יבש וחטוב ומחזיק איזה מכשיר מפגר לבטן ואומרים שאם תעשה את זה בבית יהיה לך קוביות, זה נישמע לך בסדר?
אם אתה לא מבין איך שיווק עובד, אז אתה בבעיה ידידי.
בלי קשר, אם מישהו רוצה לפתח גוף ולא מעניין אותו כוח, מי אתם שתבואו ותשפטו?
זה כמו שמישהו יבוא לפאור ליפטר ויגיד לו שזה לא בסדר כי הוא נראה כמו חרא...
כל אחד חשוב לו משהו אחר, וזהו.
אם אתם באמת רוצים לשפוט ואתם כאלה ביקורתיים, וכל כך קשה לכם להמשיך בחיים שלכם מבלי לבקר את הבודיבילדרים, תשפטו אותם על איך שהם נראים, ולא על כמה שהם מרימים, זה כמו שאני יבוא לסנדלר ויגיד לו שהשיער שלו לא מסודר והוא סנדלר בדיחה.
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט