ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
זיו מצטער אבל יצאת אדיוט גדול, בחיים לא הכרזתי על עצמי ליפטר רק אמרתי שאני עושה אמוני כוח, אני משחק פוטבול בתפקיד שגם בן אדם 70 קילו יכול לשחק וזה קוואטרבק זהו התפקיד שהכי פחות קשור לכוח במשחק בלי קשר לזה אתה עוד יותר סתום שלא הבנת את הדוגמא שהבאתי לא "התדהדרתי ב100 קילו" אמרתי שזה מגוחך שמתלהבים מבן אדם שעושה 100 קילו בנץ במכון ועוד יותר מטומטם שאם יבוא בילדר ויגיד שלא עשיתי נכון יקשיבו לו.
לשאר הויכוח אני לא אגרר כי באמת שאתה מגיב כמו ילד קטן שמתעצבן ולא כמו נציג של ישראל בודי
אני רק אסיים בזה: http://www.youtube.com/watch?v=EQIHR...eature=related
ןאגיד שתראה סרטונים שלו, הוא "רק" ישראלי "רק" נקי ועדיין יותר חזק מ99 מהמוזרקים תהנה
|
נדב, אתה מזכיר לי בנאדם משוגע, אתה סגור על עצמך?
אתה כבר לא יודע לאן לפנות ומה להגיד?
מצד אחד אתה מסביר כמה שאימוני כוח מחזקים, ואתה עושה אימוני כוח לא? ואיזה משקלים אתה מרים בידיוק? כבר סגרנו שילד בן 19 שבכלל עוסק בבודיבילדינג מרים יותר ממך נכון? יופי, בוא נתקדם.
אח"כ אתה טוען שלא החרזת על עצמך כפאוורליפטר ויצאתי טיפש גדול, נכון?
אז רגע, רק לראות שהבנתי, אתה עושה אימוני כוח כמו פאוור ליפטר נכון?
אתה מכריז שאימוני כוח מחזקים נכון?
אבל אתה לא פאוורליפטר? מה זה בכלל פאוורליפטר? זה לא הגדרה כולה? אתה אוכל כמוהם, מתאמן כמוהם, אבל לא חלק מהם? למה? כי אתה לא מצליח לעלות משקלים ואתה לא עומד בסטנדרטים?
שלישית, אתה המשכת והבאת עצמך כדוגמא לאחד שחזק אבל לא נראה כזה, והתהדרת ב100 ק"ג בנץ'(משקל של בנות כן?) שסתם לכולם את הפיות...
אבל עכשיו שזה לא נראה לך דוגמא טובה, אז פתאום זה כבר לא דוגמא? אז מה זה? התנחתה קומית?
סיפור קצרצר על החיים של נדב מור?
או ששוב יצאתי טיפש ופשוט לא הבנתי למה הבאת את עצמך כדוגמא וטענת שזה לא דוגמא?
דבר אחרון, אתה מביא שוב, בנאדם אחד!!!(ניזרום איתך... שתיים!!!!) כדוגמא?
אתה באמת חושב שהבחור בסרטונים הגיע ל180 ק"ג סקוואט בכיף כי הוא הקשיב לריפטו?
ואם הוא היה עובד עם טווח חזרות גבוה יותר כמו בילדר... הוא לא היה מגיע לזה בסופו של דבר?
זה לא גנטיקה? זה פשוט עבודה קשה בלבד אה?
הרי כל אחד שיקשיב להוד רוממותו ריפטו(או שזה פרופסור ריפטו?) יגיע ל180 ק"ג סקוואט ל10 חזרות בכיף לא?
אולי בכלל אימוני כוח הם אימונים בכתה ולא בחדר כושר...
דבר אחרון, אתה חופר פה דפים על גבי דפים על זה שבילדרים לא צריכים להסביר למתאמני כוח איך להתאמן
אבל להתייעץ איתי כמה וכמה פעמים על איך לעשות חיטוב ולהתייעץ על התפריט שלך זה לא מפריע לך כן?
לא שאני מאשים אותך... הרי בסה"כ אתה מושפע מקומץ קטן של אנשים שעשו לך שטיפת מוח, אין לך באמת דעות משל עצמך ואני לא אתפלא אם מכתיבים לך מה לכתוב בפורום.
בכל אופן, שכל אחד יהנה עם הדרך שבא הוא בחר!
בהצלחה!