ציטוט:
פורסם במקור על ידי itaymadddd
דבר ראשון למה אתה קונה משהו שאתה לא יודע איך להשתמש איתו ומי יודע אולי אתה לא צריך בכלל
דבר שני אתה שואל אותנו כמה אתה צריך לקחת ?מאיפה לי לדעת מה התפריט שלך או כמה אתה אוכל וכמה אתה עולה בממוצע במישקל גוף בשביל לדעת כמה אתה צריך לקחת
אולי תיקח אחרי אימון וזה גם לא יפסיק לך אם אתה לא אוכל כמו שצריך אולי תיקח ואיפלו מנה כפולה ולא יעזור אם אתה לא אוכל כמו שצריך.
בעיקרון אם יש לך תפריט מסודר או שאתה יודע כמה אתה אוכל פלוס מינוס אז תיקח כל יום מנה אחת בימים שאתה מתמאמן אחרי אימון ובימים שגם אתה לא מתאמן תיקח אותה מנה.בתקווה שזה יעזור לך אם אתה אוכל נכון ולא סתם שותה אותה לחינם.
|
קניתי את זה כי אני יודע שאני צריך את זה כי התפריט שלי משתנה מיום ליום אבל זו אותה כמעט אותה כמות באותו יום ובגלל שאני מתאמןו כבר כמעט חודשיים ואני לא רואה שיפור ניכר אני יודע שאני לא אוכל מספיק (התוכנית בסדר). הבעייה היא החילוף חומרים גבוה - אני אוכל יותר - יוצא יותר:|
השאלה היא מה זה מנה? כף הגשה? 2 כפות הגשה? כמה חלב לשים.. מכאן אני כבר אחשב קלוריות וכמויות ואדע בדיוק כמה אני צריך ואם פעמיים ביום או פעם אחת.