תשמע אין כזה דבר להיות עצלן, אם אתה ממש רוצה את זה אתה חייב לעשות את המעט שאפשר...
בוא אני אספר לך על עצמי, אני תמיד כל החיים שלי אני עצלן ותמיד הייתי, אבל תמיד מצאתי איך להשיג תוצאות גם עם העצלנות...אז ככה קודם כל אתה חייב לאכול פחמימות מורכבות כמה שיותר :לחם חיטה מלאה, אורז מלא, פסטה מקמח מלא, בטטה, שיבולת שועל וכו'....
חלבון רזה: חזה עוף, חזה הודו, סינטה, קוטג' עד 3%, טונה במים,אמנון וכו'...
שומן איכותי:שמן זית, שמן אבוקדו, אגוזי מלך קשיו ושקדים טבעיים, חמאת בוטנים טבעית, טחינה גולמית, אבוקדו וכו'...
עכשיו תשלב אחת מהפחמימות, אחת מהחלבונים, ואחת מהשומן בכל ארוחה, תוסיף קצת ירקות בשביל עוד סיבים תזונתייים. אחרי האימון סוכר פשוט (תמרים, סוכר ענבים, בננה וכו'..) יחד עם חלבון מהיר (אבקת חלבון, חלבוני ביצה).
עכשיו בעניין העצלנות תראה איך אתה פותר את זה בשניה!
קנה לחם מחיטה מלאה (עינן זה אחלה של לחם) וקנה שיבולת שועל. קמת בבוקר רוצה לאכול משו איכותי בבוקר ומהיר? תכין במיקרו שיבולת שועל תוסיף איזה כפית שתיים של דבש סקופ אבקת חלבון בפנים ובום יש לך ארוחה מהירה.
ממהר לצאת? קח 3-4 פרוסות לחם פתח קופסת טונה ובום יש לך עוד ארוחה.
אתה יכול לבשל מראש ביצים בטוח יש לך זמן ולא צריך לזה יותר מדי כח... פשוט שים ביצים על הגז מראש שים אפילו הרבה ויהיה לך זמין....
גם חזה עוף לא כזה צריך כח בשביל זה רק לשים במחבת וזהו.... ויש עוד מיליון דרכים להפוך את זה לפשוט... בקיצור אחי תאמץ לעצמך קצת יותר כח רצון ומוטיבציה ואתה תגיע לדברים גדולים.
בהצלחה
|