ציטוט:
פורסם במקור על ידי enma
אמרתי באזור ה-13% לא יותר ;-) על פי התמונה של הגב הפרוס, ועל פי המראה של הפרונט כשהוא רפוי. אבל אני לא חושב שזה כל כך רלוונטי. האחוזים האלו מבחינתי פג תוקף, כול עוד אתה מרוצה ומגיע למטרות שאתה מציב לעצמך.
עבודה בהחלט מכובדת ביחס לגובה. אם אפשר לתת לך עצה, בקרוב צא למסה ובקיץ הבא אתה תראה מטורף. אל תחכה הרבה לדעתי.
|
תודה רבה..
ובקרוב אני הולך יותר לכיוון נייטרלי + 200-300 קלוריות.. אני רוצה קצת להתמקד בסיבולת לב-ריאה, ריצות וכו'... הפעם אני אעדיף עלייה נקייה, למרות שהיא תיהיה מזערית עם תזונה כזאת ותכניות אימונים שבתכנון שלי..
ציטוט:
פורסם במקור על ידי blueninja
נראה מעולה! כל הכבוד.
את האמת אני זוכר תמונות שלך משנים קודמות ( עוד כשהפורום היה בחיים) והיית נראה הרבה יותר חטוב במשקל הזה ( 90-95ק"ג) למה ירדת ועלית מלוכלך ככה?
בכל מקרה, שאפו על החיטוב, לדעתי תמשיך עוד טיפה כדי שתוכל להיות מרוצה מהגוף כמו שצריך.
|
אני חושב ששקלתי אולי 90 קילו, לא הגעתי ל-95-96 קילו..
בכל מקרה, שוחררתי מתפקיד מסויים בצבא לתפקיד אחר עקב בעיות רפואיות לפני שנה, ככה התפנה לי זמן לחזור לחדר כושר.. (הייתי שמנמן מעט..)
ביצעתי חיטוב שהסתיים קיץ שעבר לפני שנה בדיוק ורציתי לתת מאסה רצינית ולבדוק את הטענה הזאת שעדיף לעשות מאסה מלוכלכלת ולצבור יותר שריר, מאשר מאסה נקייה וצבירה "מזערית" של שריר.
עשיתי מאסה מלוכלכלת, באמת עליתי בלא מעט שריר, אבל כמו שאתה רואה זה עלה לי בחיטוב מייגע וארוך...
רק לציין, אני חושב שלאנשים בעלי גנטיקה כמו שלי\נטייה להשמנה הדבר הטוב ביותר הוא להמנע מהדרישה התזונתית של ss, פשוט לא משתלם החיטוב שאחרי...
(ואני יכול להבטיח שלא חרגתי בצורה קיצונית מבחינת האוכל שהכנסתי לפה.. פשוט הכנסתי לפי הדרישה של הגוף בהתאם לאימונים כמו שרשום בתכנית..)
תודה רבה לך, אני ממשיך את החיטוב לעוד שבועיים-שלושה ומסיים סוף סוף.