אני יתן תגובה רצינית עזוב אותך לעזוב את הבית מה תעשה ברחוב תביא ביד בישביל כסף?
תשמע קודם כל בקשר לניתוח בגב אין מה לעשות לפעמים צריך לקחת הפסקה תחשוב על התוצאה של מה היה קורה אם לא הייתה עובר את הניתוח..עדיף שלא תיתאמן שנה מאשר שחס וחלילה יקרה לך משהו ולא תיתאמן בכלל! זה דבר ראשון
בקשר להורים שלך אני בטוח שאם תישב איתם ובשיחה רצינית תסביר להם שזה תחביב שאתה אוהב להיתאמן ושזה לא מפריע לך ענין הגובה וזה הגוף שלך אני חושב שהם יבינו אותך ..
בכלל בן כמה אתה שההורים שלך לא מרשים לך ללכת לחדר כושר 15-16?תגיד להם טוב אני לא אלך לחדר כושר ויסתובב ברחובות כמו מאניק ויחפש מה לעשות זאת גישה שהורים בדוק לא יעדיפו ואז הם יחשבו על זה שנית ויתנו לך ללכת לחדר כושר
ובקשר לחברים שלך שילכו לחדר כושר שיתפתחו אז מה אם הייתה סוס והייתה פרה והייתה תרנגולת מה קרה בא חבר עשה לך חצי דאבל בייספס אתה מקנא?שיחנק!
אני גם הייתי "הכי סוס" ושעברתי את הניתוחים של הג'ינו כל פעם הייתה לי הפסקה של חצי שנה מאימונים והתחלתי פעמיים הכל מההתחלה שזה כולל עליה במשקלי עבודה,חיטובים ותזונה.
תחשוב על זה ככה וגם תמיד תהיה בגישה חיובית אחרי שנה אתה לא תתחיל מ 0 כמו שהתחלה עד עכשיו יהיה לך ידע איך לבנות תזונה ואימונים עקב הניסיון שצברתה ובגלל זה תחזור לעצמך הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב
גם אני חשבתי ככה שלקחתי הפסקה אבל שכחתי לרגע שברוב הזמן שהתחלתי להיתאמן בחדר כושר הייתי בא מפגיז משקלים ב 2 מכשירים והולך הבייתה
בהצלחה