עזרה בתכנית כח למתקדמים
שלום לכולם, אציג את עצמי שוב. בן 23 אוטוטו, מתאמן כשנה בחדר, כושר 1.80 על 75 קילו,
תכנית שמקפידה להעלות משקלים באופן כרוני (LBS כמדומני או משהו שמתיימר להיות כזה :/), אני בהחלט מקפיד על תזונה ואני קורא ומשכיל פה המון, הייתי מתאמן פחות רציני לפני ובשנה האחרונה נכנסתי לעסק עמוק. אני מרגיש שאני בעל משמעת עצמית ובאמת נותן מעצמי אבל לא מצליח להיסגר על איזו תכנית באמת כדאי ללכת למטרת עלייה במאסת שריר. הבנתי שזה לא מקובל לבקש ש"שיבנו לך תכנית אימון" כי זה בעצם עולה כסף ואני מבין.
אני בעצם מבקש הכוונה - לדוגמא לך על תכנית ab,abcd,hst,lbs וכו' וכו' שאומרת ככה וככה (אני פשוט מתקשה קצת באנגלית ורציתי לקבל הסברים פרופר מה עושים), מבחינת תרגילים תאכלס אני מאמין שיש לי כבר כמה תרגילים מעניינים שאוכל לעשות ובתרגילי הבסיס אני דיי שולט בחוקים.
רק לצורך דוגמא כדי שלא יהיו ספקות: מה שמתאים לך זו תכנית ab כי ככה וככה, איי: יהיה חזה רגליים, בי: יהיה כתפיים יד אחורית וכו'.
אני באמת מרגיש שאני צריך לעבור לתכנית יותר רצינית וממוקדת מאשר להגיע לחדר כושר לעשות כמה תרגילי ליבה ואז פשוט מה שזורם וכמה סופר סטים.
אני מקווה שכולם הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם ואם לא אשמח לחדד עוד! תודה רבה מראש אתם לא מאכזבים אף פעם
|