צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-04-13, 03:25   #26
MrT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gin צפה בהודעה
סליחה שאני מתערב בויכוח שלכם, אבל אני סטודנט שנה שלישית למדעי התזונה, אני עוקב אחרי התגובות פה בפורום כבר שנתיים לפחות, בעיקר בפורום תזונה ותוספים. Mrt- אני חלילה לא מזלזל בך ובאינטילגנציה שלך אבל יחסית לאחד שמתהדר ב"מדריך חדר כושר-מכללת וינגייט" אתה רושם הרבה דברים שהם פשוט לא נכונים (לא רק בנושא הספיציפי הזה) למשל מה שרשמת על עלייה של 12 קילו שריר בשנה. אם אכן קראת מחקר כזה ואתה יכול להשיג אותו- שמתייחס רק לשריר ולא למסה רזה- כמו שאמר אלברט, תעלה אותו בבקשה.

אח שלי היקר, אני לא רב ולא מתווכח פה עם אף אחד, אין לי כוונה להתנגח פה עם אנשים, זאת לא המטרה שלי. אני בסך הכל אמרתי לאלברט שאם יש לו משהו להגיד שיגיב כמו בנאדם ושיחסוך ממני את הגישה המזלזלת זה הכל, לא נראה לי בקשה מוגזמת. דבר שני, מזה שאני כותב בחתימה מדריך חדר כושר זה נחשב בשבילך "להתהדר"? יש אנשים שכותבים בחתימה שטויות, יש כאלה שמוסיפים משפטים שהם מאמינים בהם, אני הוספתי את זה - היות והפורם הזה עוסק בתזונה ופיתוח גוף נראה לי לגיטימי לגמרי, לא הייתה לי ואין לי שום כוונה "להתהדר", אני בסך הכל בנאדם שעשה קורס בן חצי שנה, לא עשיתי דוקטורט ותאמין לי שאין לי שום כוונה להתנשא מעל אף אחד. דבר שלישי, לגבי כל הדברים הלא נכונים שאני כותב, אם אתה לא כותב לי מה הם בדיוק למעט נושא הקילוגרמים שדיברתי עליו בפוסט הזה אני לא בדיוק יכול להגיב לך, ואם אני כותב משהו שהוא לא נכון, זה חלק מהמחויבות שלך לתקן אותי, אתה אמרת שאתה לומד תזונה, אני בן היתר נמצא פה בגלל אנשים כמוך. אחי אני לא ילד, אני לא משחק בקקי, אני לא פה בשביל לריב עם אנשים או להטעות או לשגע אנשים כמו שחלק גדול מהפורם עושה, פעם שלישית שאני כותב את זה, אני פה בשביל לעזור ובעיקר ללמוד מאחרים, זה הכל. יאללה הפוסט הזה סגור מבחינתי, רק בריאות שיהיה לכם.

מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)
MrT מנותק   הגב עם ציטוט