צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-09-13, 13:28   #12
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אחלה גבר (: צפה בהודעה
זה לא טון מזלזל, זה טון שאומר לך שמשהו פה אתה לא עושה נכון. רק ככה אנשים מבינים שמציבים להם מול העיניים את מה שקורה.
ככה לי הציבו כשהייתי עם עודף משקל של 30 קילו של שומן ובלי מסת שריר בשיט.
אז במקום "להעלב" תתחיל בזה שתלמד לקבל ביקורת כי זה כל דבר תמיד יהיו אנשים שיתנו ביקורות

את החומוס תחליף בטחינה גולמיט, עדיפות אם אתה יכול להכין כזה בבית זה מאד פשוט וטעים בטירוף. תשתדל כמה שפחות מזון מעובד. כמה שפחות דברים שבאים בסתם אריזות.
תעיף את הסילן קיבינימט אתה לא אוכל עוף זה לא מתאים עם זה.
מה זה יוגורט עם סוכר? אתה מזכיר לי את עצמי, הייתי אוכל גביע טוג' עם כף סוכר. טעים מאד. גם הסכרת אהבה את זה.
תיפטר מיזה - יוגורט 200 מיליליטר יופלה / דנונה / מולר - 0%. ואם אתה רוצה סיבים תזונתיים תוסיף לזה fiber1 / ברנפלקס דגני בוקר ללא סוכר.
12-13 וחצי אמור להיות כבר ארוחת צהירים, אתה צמחוני? בשרי? אני לא רואה פה בשר. הייתי הולך על 200 גרם בשר שזה כף יד מלאה אחת חתיכה אחת במחבת / בתנור, ללא שמן אולי קצת כדי שהמחבת לא תשרף. בלי רטבים מטונפים עם גריל עוף / כמון / פפריקה.
מה זה ה"דיבשנייה" הזה? מה אתה עושה צחוק? תחליף את זה במסטיק או שעדיף בלי כלום.
גם בלי יותר מדי פירות. 2-3 פירות ביום זה המקסימום. תאכל את זה בתיזמון נכון. הבננה לפני האימון נניח, כוס קפה שחור וטעים עם סוכרית אחת או חצי לפני האימון. שעה וחצי שעה ארוחה טובה לפני אימון. לא ארוחה שתגרום לך לא לזוז. ארוחה עם פחמימות מועטות כנגד יותר חלבון וויטמינים [ירקות !!!!!]

igor היקר - אני טועה לעצמי, מתי באמת תבין שאף אחד לא סובל אותך. באמת, לא רוצה לפגוע בך ולא רוצה להעליב אותך אתה קטן מדי ולדבר עלייך זה בזבוז זמן אוויר יקר והאינטרנט מאד יקר היום במיוחד כשהחבילות לא משתלמות היום.
אם אין לך משהו חכם להגיד וזה ככה רוב הפעמים כולנו ראינו את זה, מלבד להעלות לעצמך את המונה הודעות באתר אתה לא עושה הרבה. לטובתך האישית, את הזמן שאתה מבזבז פה תצא החוצא ותתחיל להזיז את עצמך. פה אתה כבר לא תמצא חברים.
אף אחד לא סובל אותי? שיט חשבתי שאני נערץ
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט